airport generic 10
Trondheim Luchthaven Vaernes

Trondheim Luchthaven Vaernes AUTOVERHUUR

adres

Vaernes Lufthavn, 7500 Stjørdal

GDS-Code: TRD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Trondheim Luchthaven Vaernes

Gemakkelijk en voordelig een nieuwe auto huren bij Trondheim Luchthaven Vaernes

Een auto huren in Trondheim is eenvoudig en voordelig bij Sixt. U kunt bij onze autoverhuur op Trondheim Luchthaven Vaernes (TRD) een veilige en comfortabele huurauto van maximaal 6 maanden oud uitkiezen, die aansluit bij uw wensen en reisbehoefte. U kunt thuis online of telefonisch een auto reserveren of u ter plaatse laten helpen door onze ervaren medewerkers. Het veelzijdige aanbod loopt uiteen van zuinige, compacte auto's en cabrio's om door de stad te toeren tot luxe, ruime stationwagens en SUV's om in de omgeving rond te trekken. Voor grotere groepen zijn er ook busjes beschikbaar bij onze autoverhuur. Een geboekte voertuigcategorie wordt altijd gegarandeerd. Een verzoek om een specifiek automodel kan alleen worden ingewilligd bij gebleken beschikbaarheid in de betreffende reisperiode.

airport generic 10
Bekijk meer Bekijk minder
car city country2

Sixt autoverhuur biedt een brede voertuigkeuze en vele extra's

Trondheim Luchthaven Vaernes bevindt zich op 26 kilometer ten oosten van de hoofdstad van de provincie Sør-Trøndelag, in de Noordse regio Stjordal. Het oranje gekleurde kantoor van Sixt autoverhuur in de terminal is alle dagen van het jaar geopend, inclusief de feestdagen. U boekt een auto op maat, met opties als vrije kilometers, navigatie, schade- en diefstalbescherming, extra bestuurder en kinderzitjes. De dagelijkse openingstijden zijn zeer ruim, maar u kunt evengoed 24 uur per dag uw huurauto ophalen of inleveren. U dropt in dat laatste geval de autosleutels van de gehuurde Mercedes, BMW, Ford, Toyota, Volvo of VW gewoon in het daarvoor bestemde sleutelkastje.

service city country1

Met een auto huren bij Sixt ontdekt u wat Trondheim allemaal te bieden heeft

Trondheim is na Oslo en Bergen de derde grootste stad van Noorwegen. De stad, gelegen aan het Trondheimfjord en de indrukwekkende kanaalhaven, heeft veel te bieden. Denk aan het Science Centre, de Nidaros kathedraal aan de Grote Markt als oudste godshuis in Scandinavië en het Trøndelag Folk Museum, een openluchtmuseum rond een middeleeuws kasteel. U kunt met uw huurauto naar de kust rijden en enige tijd doorbrengen op de stranden bij het Trondheimfjord. Bezienswaardigheden en attracties genoeg! Het komt daarom goed uit dat u dankzij onze prijsvergelijking kunt kiezen voor goedkoop een auto huren bij Trondheim Luchthaven Vaernes.