airport generic 24
Tromsø Luchthaven

Tromsø Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flyplassveien 31, 9016 Tromsoe

GDS-Code: TOS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 24:00

ZA:

09:00 - 22:00

ZO:

10:00 - 23:00

Vakanties:

10:00 - 21:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Tromsø Luchthaven

Auto huren Tromsoe Luchthaven Noorwegen (TOS)

Wilt u naar het hoge noorden? Kom naar de bruisende stad Tromsoe in het noorden van Noorwegen! Wilt u daar de prachtige, ruige natuur verkennen en als u geluk heeft het Noorderlicht spotten? Wilt u op eigen houtje alle avontuurlijke plekken ontdekken die Tromsoe u te bieden heeft? Huur dan een auto bij Sixt Autoverhuur! Sixt is niet alleen beschikbaar in Nederland. We staan overal ter wereld voor u klaar, dus ook hier bij Tromsoe luchthaven in Noorwegen. Bij onze plaatselijke locatie bij de luchthaven van Tromsoe kunnen wij u verschillende soorten huurauto's aanbieden. Onder andere personenauto's, terreinwagens en busjes hebben wij hier voor u klaarstaan. U kunt bij onze autoverhuur geen specifieke auto boeken, maar wel een auto uit een bepaalde voertuigcategorie. Daardoor kunnen wij u garanderen dat u een auto meekrijgt uit de door u geboekte voertuigcategorie en komt u niet voor verrassingen te staan.

airport generic 24
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Goedkoop auto huren Tromsoe Luchthaven is zo geregeld!

Als u uit het vliegtuig stapt op de Tromsoe luchthaven hoeft u niet op zoek naar het Sixt kantoor. Onze service aldaar bestaat eruit dat wij ervoor zorgen dat uw huurauto klaar voor vertrek op u staat te wachten op de Tromsoe luchthaven. De stad Tromsoe is vanaf de Tromsoe luchthaven ongeveer tien minuten rijden, ongeveer zes kilometer. Wij zorgen ervoor dat uw huurauto niet ouder is dan zes maanden, zodat u altijd veilig en zonder zorgen aan uw vakantie kunt beginnen! Als u cultuur wilt zien in uw vakantie kunt u de prachtige IJszeekathedraal bezoeken in de stad. Voor wat natuur en een mooi uitzicht kunt u met de Fjellheisen, een kabelbaan, naar de berg Storsteinen te gaan. Daar heeft u op 430 meter hoogte een prachtig uitzicht heeft over de stad en het omliggende natuurgebied. Bij zulke uitstapjes is het fijn om te beschikken over eigen vervoer, om niet afhankelijk te hoeven zijn van openbaar vervoer. Wij helpen u graag verder met een auto huren in Tromsø!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.9 / 54 Beoordelingen

Terje A.

Super service - alltid!

justin p.

Received a great service from Amdesh (hope I spell that right). Great guy, he helped me a lot during the reservation and saving problems. I highly recommend every one to him and SIXT. Looking very forward to fly over there in summer.

Jostein A.

God service, veldig enkelt med henting og levering av bil.