sandnes city content
Sandnes

Auto huren Sandnes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Op onze website kunt u een auto uitkiezen en reserveren. Bij onze autoverhuur in Sandnes kunt u normale personenauto's, stationwagens, SUV's en busjes huren. Op de website kunt u ook opzoeken waar onze autoverhuur vestigingen zich bevinden. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen met het reserveren van een auto. Ze passen samen met u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's toe, waardoor u profiteert van een goedkope autoverhuur. Deze prijsvergelijking wordt ook toegepast bij het reserveren via andere kanalen. Zo kunt u onze app downloaden op uw mobiele telefoon en deze gebruiken om een auto te huren. U kunt ook bellen naar 023 - 56 986 56 of een auto huren bij een reisbureau.

ALLE SIXT LOCATIES

Verken de Noorse gemeente Sandnes met een huurauto van Sixt

De gemeente Sandnes bevindt zich in de provincie Rogaland in het zuidwesten van Noorwegen. Deze prachtige provincie ligt aan de kust, waar u vele inhammen en eilanden kunt vinden. Het belangrijkste eiland is Karmøy in het noordoosten van de provincie. De kust en de inhammen kunt u verkennen met een auto die u kunt huren bij Sixt autoverhuur in Sandnes. U kunt uw huurauto van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 16:00 uur in Sandnes ophalen. Inleveren kan bij deze autoverhuur 24 uur per dag.

sandnes city content
Bekijk meer Bekijk minder
car city country2

Alle voordelen van onze service op een rij

Door een auto te huren in Sandnes profiteert u van meer voordelen dan alleen een scherp tarief. Wij verhuren auto's die maximaal een half jaar oud zijn. We kunnen deze auto's uitrusten met tal van extra's. Denk dan aan een kinderzitje, erg handig indien u met kleine kinderen reist, en een navigatiesysteem. U hoeft dit soort accessoires dus niet van thuis mee te nemen. Aan uw huurovereenkomst kunt u ook nog het één en ander toevoegen. Zo kunt u een all-risk verzekering afsluiten en een extra bestuurder toevoegen. Dan hoeft u niet steeds dezelfde persoon naar de bezienswaardigheden van Sandnes te rijden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties