oslo city content
Oslo

Auto huren Oslo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Oslo is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden. En hoe kun je een stad nou beter verkennen dan per auto? SIXT autoverhuur is daarom altijd in de buurt om u tijdens uw trip te voorzien van de nieuwste auto's. Wij maken het u makkelijk om een auto te huren in Oslo, want onze vier vestigingen zijn zeer centraal gelegen. En dat is wel zo fijn op het moment dat u aankomt op het vliegveld of station. Of u nu vervoer nodig heeft vanaf uw aankomstpunt of graag de hotspots van deze mooie stad wilt bekijken, met onze autoverhuur in Oslo staan wij altijd voor u klaar!

ALLE SIXT LOCATIES

Heel makkelijk een auto huren in Oslo

Een auto huren is bij ons maar een hele kleine moeite. U kunt namelijk altijd kiezen voor een reserveermethode die u op dat moment het beste past. Zo kunt u boeken via de website, of heel simpel door te bellen naar 023 - 56 986 56. Daarnaast kunt u ook makkelijk en snel boeken via onze reserverings-app voor Blackberry en iPhone. En natuurlijk is zelf langskomen of reserveren via een reisbureau ook altijd mogelijk. Wanneer u boekt maken wij standaard een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Hierdoor weet u zeker dat u nooit teveel betaalt!

oslo city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Gemak en voordeel, maar ook service en comfort

Onze goedkope autoverhuur is niet alleen financieel voordelig, maar biedt u ook het grootse comfort en de beste service. Door bij ons een auto te huren heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om de auto 24 uur per dag in te leveren. U kunt dus uw eigen tijd bepalen en dat is op vakantie wel zo fijn. Daarnaast heeft onze autoverhuur in Oslo de nieuwste auto's voor u in het assortiment. Zo rijdt u altijd comfortabel en veilig van A naar B. En om de service compleet te maken bieden wij u verschillende betalingsmogelijkheden. Zo kunt u ter plekke betalen bij de balie of via de Quick Check-in automaten, maar ook kunnen we de rekening opsturen per post of e-mail. U houdt dus alle tijd over om het prachtige Oslo te ontdekken! Bezoek de vele musea, ontdek te geschiedenis van de Vikingen of geniet van het bruisende uitgaansleven. In een van onze degelijke huurauto's verkent u Oslo precies zoals het u uitkomt!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties