Auto huren in Molde

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Molde

Auto huren in Molde

Auto huren in Molde

Het Zuidwesten van Noorwegen vraagt er om verkend te worden met een huurauto die u bij autoverhuur Sixt kunt huren. Bijvoorbeeld om naar de stad Molde te rijden. In deze 'Rozenstad' kunt u genieten van de bloemenpracht én de schitterende omgeving. Bij autoverhuur Molde huurt u altijd een jonge, moderne auto waarmee u met een gerust hart door het uitgestrekte landschap van Noorwegen kunt rijden.
Goedkope autoverhuur

Goedkope autoverhuur

Als u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's in Molde doet, dan komt u bijna vanzelf bij Sixt Autoverhuur Molde uit. Onze auto's zijn altijd online te bestellen en ook kunt u via onze app met uw mobiele telefoon of tablet reserveren. Bij een auto huren in Molde kunt u kiezen uit verschillende merken en types. Van een kleine, zuinige stadsauto tot en met een riante zakelijke auto. Eén ding hebben al die verschillende auto's gemeen: ze zijn nooit ouder dan een half jaar en zullen u dus nooit in de steek laten. En naast uw auto huren kunt u ook eenvoudig extra's als navigatiesystemen of kinderzitjes bijbestellen. Zo beschikt u altijd over het juiste vervoermiddel.
Auto huren Molde

Auto huren Molde

Molde is ideaal om te verkennen met een auto van autoverhuur Molde. U rijdt vanaf een andere locatie naar Molde of u vliegt eenvoudig op de luchthaven Molde Aro (MOL) en kiest daar een huurauto. De stad kenmerkt zich door hypermoderne architectuur zoals het voetbalstadion met het naastgelegen hotel dat als een enorme spiegel aan de haven staat. En u bezoekt natuurlijk de rozentuinen die de stad beroemd maken. Vergeet niet na een auto huren een rondrit in de omgeving te maken. Bijvoorbeeld de Moldefjord vanwaar u een uniek uitzicht over het water en het landschap heeft. Het zijn deze fjorden die Noorwegen zo aantrekkelijk maken voor een bezoek. Het landschap leent zich voor lange, uitgestrekte ritten door het landschap. U zult verbaasd staan van hoe rustig het op de weg is. En u zult verbaasd staan van de vriendelijke bevolking die u altijd te woord staat en u de weg zal wijzen. Een ideale omgeving om op uw eigen manier en in uw eigen tempo te verkennen.
Show more
Handige weetjes voor huren in Molde
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Molde?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Molde dien je tenminste 19 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Molde.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Molde?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Molde. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,6
Op basis van 34 reviews
Inlevering voertuig
(5,0)
Op de SIXT-vestiging
(5,0)
De route naar SIXT
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Molde
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Molde?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Molde?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Molde?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Molde

Meer weergeven