Mandal

Mandal auto huren

Mandal in Noorwegen bezoek je het comfortabelst in een huurauto. De SIXT autoverhuur in Mandal ligt ten oosten van de stad, vlakbij de autoweg E39. Vanaf onze vestiging rijd je overal eenvoudig naar toe. In Mandal gaat huren vanzelf. Bovendien is een huurauto voor de stad en omgeving erg handig. Je hebt keuze uit sedans en stationwagens. En hoe je je ook verplaatst, alleen of met je gezin, zakelijk of met vakantie, de auto’s zijn altijd voordelig geprijsd. Zo ontdek je in je SIXT huurauto comfortabel Mandal. Kijk alvast op de site of de SIXT app en reserveer meteen je auto.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Mandal

Bij SIXT variëren de diverse huurperiodes van een dag tot lange termijn huur. Een stijlvolle SUV voor het weekend bijvoorbeeld of een sedan voor een hele week. De haal- en brengtijden zijn flexibel en gelden voor heel Mandal. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te upgraden of gebruik te maken van mooie extra’s. Zoals vele soorten kinderstoelen, een automaat of navigatie. SIXT maakt je reis altijd zo aangenaam mogelijk.

SIXT diensten in Mandal

Handige tips bij een bezoek aan Mandal

Een auto huren in Mandal zonder creditcard:

Mits er voldoende geld op jerekening staat kan de debit card houder een auto huren. Als verder aan alle voorwaarden is voldaan.

Betaalbare luxe op alle auto’s bij SIXT:

De huurauto’s van SIXT zijn van vele extra’s voorzien voor een economy prijs.

Flexibele huuropties in Mandal bij SIXT:

Je betaald later of annuleert kosteloos jouw reservering als je plannen onverhoopt veranderen.

Wat te doen in Mandal, Noorwegen?

Mandal ligt in de uiterste zuidpunt van Noorwegen. Het heeft prachtige parken en spectaculaire stranden, zoals het Furulunden en Sjøsanden. Daar kom je helemaal tot rust tijdens eindeloze wandelingen. In de stad is een bezoek aan Buen Kulturhaus een architectonische belevenis. Evenals de stokoude Mandal Kirke. Ga genieten in Mandal in Noorwegen.

Tips voor Mandal in de zomer

Mandal is helemaal gemaakt voor de natuurliefhebber. In de zomerperiode fiets je langs de Mandal rivier. En dat is weer goed te combineren met dagtochten in je huurauto van SIXT langs de mooie kustplaatsjes die Mandal rijk is. Een echte belevenis is het plannen van een spannende boottocht aan de zuidkust van Noorwegen. Een herinnering voor altijd.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties