Auto huren in Grimstad

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Grimstad

Een auto huren in Grimstad

Een auto huren in Grimstad

Tijdens uw verblijf in Grimstad wilt u natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met het verkennen van Grimstad. Sixt zorgt er daarom voor dat uw auto al op u staat te wachten, ook als u buiten onze openingstijden aankomt. We verhuren alleen nieuwe auto's (maximaal 6 maanden oud). U vindt onze autoverhuur in Grimstad aan de Vesterled 100.
Goedkope autoverhuur en goede service

Goedkope autoverhuur en goede service

We hebben een uitgebreid assortiment, van stadsauto tot stationwagens, cabrio's en luxewagens. Er zit altijd wat voor u tussen. Boeken kan telefonisch, via een reisbureau of via het internet. Op onze website kunt u onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gebruiken. Zo kunt u altijd een auto huren voor de scherpste prijs, een auto huren hoeft dus niet duur te zijn. Als u liever persoonlijk een auto wilt boeken dan bent u welkom bij onze autoverhuur in Grimstad. Het bijboeken van kinderzitjes behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Ook kunt u er voor kiezen om een navigatiesysteem bij te boeken. U kunt zelf kiezen of u de rekening per e-mail of per post wilt ontvangen. Betalen kan via het internet of via de quick-check-in automaat en de service balie op onze autoverhuur locatie.
Een auto huren in Grimstad

Een auto huren in Grimstad

Alle bezienswaardigheden en steden liggen ver uit elkaar in Noorwegen. Door een auto te huren in Grimstad bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer en kunt u ook de afgelegen bezienswaardigheden bezoeken. Natuurliefhebbers kunnen genieten van het prachtige uitzicht van het Reddal Canal, Sykkelbyen, Skiftenes Nature Reserve of Grimstad's Archipelago. Ook kunt u de wandelroutes en fietsroutes volgen langs de prachtige Noorse natuur of ga op verkenning in uw comfortabele huurauto terwijl u van het uitzicht geniet. Daarnaast heeft Grimstad ook enkele musea zoals het Norwegian Museum of Horticulture en het Grimstad Maritime Museum. Na een dagje uit kunt u heerlijk dineren bij één van de vele restaurants met Noorse specialiteiten.
Show more
Handige weetjes voor huren in Grimstad
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Grimstad.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Grimstad?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Grimstad. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Grimstad?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Grimstad
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Grimstad?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Grimstad?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Grimstad

Meer weergeven