airport generic 22  1
Harstad/Narvik Luchthaven

Harstad/Narvik Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flyplassveien 68, 8536 Evenes

GDS-Code: EVE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:30 - 24:00

Vakanties:

06:30 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Harstad/Narvik Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Harstad Evenes Luchthaven

Een auto huren bij Harstad Evenes Luchthaven? Dan moet u natuurlijk bij Sixt autoverhuur zijn! Bij ons bent u verzekerd van een betrouwbare auto, een scherpe prijs en een uitstekende service. Bij het reserveren geeft u de categorie van uw voorkeur aan. Hoewel wij een specifiek model niet kunnen garanderen, ontvangt u altijd een huurauto die valt binnen de gekozen categorie. Op deze locatie kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een SUV, een busje of een stationwagen.

airport generic 22  1
Bekijk meer Bekijk minder
friends lake sunset

Profiteer van de service van Sixt

Onze autoverhuur staat bekend om de uitstekende service. Het reserveren kan bijvoorbeeld al op diverse manieren. Dit kan niet alleen via de website of telefonisch, maar ook met behulp van onze overzichtelijke app. Doordat onze locatie gevestigd is bij het vliegveld, kunt u heel veel tijd besparen. Op deze manier kunt u immers direct na het landen gebruikmaken van de auto die al op u staat te wachten. Luchthaven Harstad Evenes ligt op zo'n 40 km van de stad verwijderd, maar met de auto zal het u nog geen drie kwartier kosten om het centrum van de plaats te bereiken.

girl car road passenger

Harstad en omgeving ontdekken per huurauto

De oude kerk in Harstad was de belangrijkste rooms-katholieke kerk in Noorwegen en dateert uit de 13e eeuw. De kerk is gebouwd op een plaats waar de Vikingen vroeger rechtspraken. Achter een moderne kerk die architectonisch de moeite waard is te bezichtigen, vindt u het standbeeld van Hans Egede, een man die de Eskimo's in dit gebied lange tijd geleden evangeliseerde. Een ritje naar Evenskjer op 30 kilometer afstand loont zeker de moeite gelet op de schitterende route die u daarvoor moet afleggen. In Evenskjer zelf kunt u even de tijd nemen voor een culinaire stop. Let vooral op de hangbrug die meer dan een kilometer lang is en Harstad verbindt met het vasteland.