jaguar landrover street spring
Alta

Auto huren Alta – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Ook in het noordelijkste deel van Europa kunt u gemakkelijk en voordelig een auto huren bij SIXT autoverhuur. Onze autoverhuur in Alta aan de Storengveien 26 heeft ook een balie in de aankomsthal van de Noorse luchthaven Alta Airport (ALF). Vanaf daar is het slechts 230 kilometer rijden naar de Noordkaap en nog geen 600 kilometer naar de Noordpool. Een auto huren in Alta is veruit de beste keuze om deze verafgelegen en uitgestrekte regio te ontdekken. Rijd met uw huurauto het poollicht tegemoet, breng een bezoek aan een populaire hondensleetocht en vergeet ook niet naar de rotskunst van Alta te gaan. Deze rotstekeningen zijn circa 6.300 jaar oud en staan vermeld op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

ALLE SIXT LOCATIES

Profiteer van voordelig rijden bij onze autoverhuur in Alta

Huur een nieuwe auto in Alta en profiteer gelijk van onze goedkope autoverhuur. Onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's leidt u vanzelf naar de beste deal, waarna u in vrijheid met uw huurauto dit mooie deel van Noorwegen kunt gaan verkennen. U kunt al voor aankomst een auto huren in Alta bij Sixt autoverhuur in Alta. Neem een kijkje op onze website of mobiele app en selecteer en boek uw auto, SUV, stationwagen of busje van bekende automerken als Toyota, Ford, Volkswagen en Hyundai. Uw huurauto is maximaal een halfjaar oud en kan desgewenst worden uitgerust met een navigatiesysteem of een kinderzitje. Voor meer informatie en een telefonische boeking kunt u ook gebruikmaken van onze bellijn: +31(0)23 56 986 56. Ons autoverhuurkantoor is doordeweeks alles dagen open, maar u kunt op elk moment - dag en nacht - uw gehuurde auto ophalen en weer inleveren.

jaguar landrover street spring
Bekijk meer Bekijk minder
couple paddle lake sunset

Kies voor het gemak, comfort en flexibiliteit van een huurauto

Alta staat ook wel bekend als de noordelijke lichtstad, aangezien het zo dicht bij het noordelijke puntje van Noorwegen ligt en het noorderlicht zo duidelijk zichtbaar is. Alta is de grootste stad van de provincie Finnmark en is gelegen rond het Altafjord en een groot bosgebied. Met een auto huren in Alta bent u flexibel en snel onderweg naar een van de vele aantrekkelijke locaties in Alta en omgeving. Grote kans dat u onderweg een aantal rendieren tegenkomt. Breng een bezoek aan de haven in het stadscentrum, aan Langfjord met zijn hoge bergen en aanschouw de rivier de Alta die door een van de grootste kloven van Europa stroomt. U kunt gelijk op zalm gaan vissen. Met een auto huren in Alta zijn de mogelijkheden van vertier eindeloos.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties