airport generic 10
Nuevo Laredo Luchthaven

Nuevo Laredo Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Carr. a Piedras Negras Km. 7.5, 88020 Nuevo Laredo

GDS-Code: NLD

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

15:20 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Nuevo Laredo Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Nuevo Laredo Luchthaven

Sixt weet dat een huurauto minimaal twee kenmerken moet hebben: hij moet betrouwbaar zijn en goedkoop. Daarom vindt u bij ons goed onderhouden auto's die gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud zijn, terwijl de prijzen toch heel reëel blijven. Een auto huren bij Nuevo Laredo Luchthaven doet u bijvoorbeeld via het reisbureau, door te bellen of te mailen of met behulp van onze handige app. U kunt zelf aangeven welke voertuigcategorie uw voorkeur heeft. Wij garanderen u dat u een auto toegewezen krijgt die binnen de gekozen categorie valt. Ga bijvoorbeeld voor een handig busje, een luxe auto met automaat, een sportief model of een elegante cabrio.

airport generic 10
Bekijk meer Bekijk minder
traffic city country

Ontdek het mooie Nuevo Laredo met een huurauto

De stad Nuevo Laredo ligt in het noordelijke deel van Mexico en staat bekend om haar criminele verleden. Ook vandaag de dag zijn er nog buurten waar men beter niet te lang rond kan hangen. Het is dan ook verstandig eerst informatie in te winnen over de omgeving van de te bezoeken plaatsen. De Avenida Guerrero is een bijzondere straat die nog iets uitademt van deze geschiedenis. Het wordt aangeraden om deze plaats in de ochtend te bezoeken. Het Parque Viveros geeft een mooi uitzicht over de Rio Grande en er is eveneens een dierentuin gevestigd. Het Centro Cultural is het belangrijkste theater van de stad en hier zijn dan ook nog vrijwel dagelijks uitvoeringen te zien. Het Federale Paleis is vooral bekend geworden door de sterke façade. Met een huurauto liggen al deze bezienswaardigheden binnen handbereik.

car country

Een auto huren: de voordelen

Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren, kunt u eenvoudig op alle gewenste locaties komen en bent u niet afhankelijk van het plaatselijke openbaar vervoer. Daarnaast beschikt u hiermee ook over een betrouwbaar vervoersmiddel en komt u niet terecht in een bus die u in Nederland beslist niet tegen zou komen op de weg. Sixt autoverhuur zorgt ervoor dat alle auto's die bij Nuevo Laredo Luchthaven verhuurd worden goed onderhouden zijn. Dat voorkomt problemen onderweg. Graag tot ziens bij autoverhuur Sixt op Nuevo Laredo Luchthaven!

Carlos Gordillo
( Station Manager )