Mexico City

Mexico-Stad auto huren

In Mexico-Stad is een auto huren bij SIXT snel geregeld en bovendien erg voordelig. Je vindt onze vestigingen op premium locaties zoals op de luchthaven, in het centrum van Mexico-Stad en het populairste toeristengebied. Er is altijd een vestiging van SIXT in de buurt om je van al jouw mobiliteitswensen te voorzien. In een sedan rijd je soepel door deze dichtbevolkte miljoenenstad. Met een personenbusje ga je makkelijk van A naar B als je met een groep bent. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar. De vriendelijke SIXT medewerkers helpen je graag verder in het Engels.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Mexico-Stad

Huur een auto in Mexico-Stad bij SIXT en haal meer uit je trip. Geniet onder andere van premium SUV’s, handige sedans en ruime personenbusjes uit onze vloot. Onze voertuigen zijn gemiddeld slechts 3 maanden oud en de vloot is voorzien van nieuwe modellen van topmerken. Bepaal zelf welke extra’s je nodig hebt tijdens jouw reis. Voor kinderen hebben we kinderzitjes, navigatie is ideaal in een grote stad als Mexico-Stad en met een extra bestuurder wissel je de rijtijd af. Kies voor wekelijks verhuur, weekendverhuur of een van onze andere voordelige verhuurtermijnen.

 

SIXT diensten in Mexico-Stad

Handige tips bij een bezoek aan Mexico-Stad

Benodigde documenten:

De huurder en bestuurder dienen een geldig rijbewijs in hun bezit te hebben. Bovendien moet je een identiteitskaart of paspoort overleggen in de vestiging.

One-way huur in Mexico-Stad:

One-way huur in Mexico is onder bepaalde voorwaarden en afhankelijk van het tarief toegestaan op aanvraag. Internationale one-way huur is niet toegestaan.

Autoverhuur onder 25 jaar in Mexico-Stad:

De minimum leeftijd in Mexico om een auto te huren is 21 jaar en je moet voor minimaal 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Wat te doen in Mexico-Stad?

Geef jezelf alle vrijheid door in Mexico-Stad een auto te huren bij SIXT. Breng een bezoekje aan de kunstenaarswijk Coyoacán en het oudste gedeelte van de stad “Centro Historico”. Dit zijn twee van de mooiste gebieden in de stad. Rijd daarna in je SIXT huurauto naar het kasteel van Chapultepec met een prachtig uitzicht over de stad.

Wat te doen in Mexico-Stad in de winter?

Als je Mexico-Stad in de winter bezoekt ontwijk je het regenseizoen en het warme, vochtige weer. Een bijzonder spektakel in de winter is Día de Muertos of Dag van de Doden. Tevens is het oude centrum rond Kerst omgetoverd tot een ware Kerstwijk, inclusief een reusachtige kerstboom en een heuse schaatsbaan.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties