skopje city content
Skopje Airport

Skopje Airport AUTOVERHUUR

adres

Main Building, 1000 Skopje

GDS-Code: SKP

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Skopje Airport

Een auto huren op Skopje Airport

Het vliegveld van Skopje, luchthaven Alexander de Grote, is de grootste luchthaven van Macedonië. Het is gelegen op circa 18 kilometer van de hoofdstad. Macedonië is een klein overzichtelijk land en daarom een perfecte bestemming om per auto te verkennen. Ver van het massatoerisme kunt u de wonderen van dit jonge land ontdekken. De hoofdstad is vanzelfsprekend de moeite waard maar ook het prachtig natuurgebied rondom het Ohrid meer, een van de oudste en diepste meren van Europa, is wonderschoon. In het Zuiden rijdt u binnen de kortste keren Griekenland in en vanuit Ohrid is een uitstapje naar Albanië ook binnen handbereik. Regel uw vervoer al vanuit uw huiskamer door online te reserveren via www.sixt.nl of via de app. Ook zijn we telefonisch bereikbaar om een auto te huren via de Nederlandse hotline of op het lokale nummer: +389-75448906. U krijgt dan, meteen bij aankomst in Skopje Airport, de autosleutels overhandigd in het hoofdgebouw. Eenvoudiger kunnen we het niet maken om een auto te huren! De service desk van Skopje Airport is zeven dagen per week 24 uur per dag geopend.

skopje city content
Bekijk meer Bekijk minder
couple driving road

Autoverhuur op Skopje Airport

Ons wagenpark biedt een breed assortiment aan betrouwbare huurauto's die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Al onze auto's zijn zeer modern uitgerust om te voldoen aan de meest veeleisende klanten. Wij hebben auto's beschikbaar voor alle omstandigheden. U heeft immers een andere soort auto nodig als u een rondreis door Macedonië maakt dan als u voor zaken op en neer naar Skopje moet rijden. De medewerkers bij Sixt staan u graag bij bij het maken van de geschikte keuze.

driving trip navi

Onafhankelijk met eigen vervoer

Dankzij de gemakken van de autoverhuur zult u volledig onafhankelijk zijn in uw bewegingen. Het lokale openbaar vervoer is nog niet wijd gespreid door het land, u zult dan ook met eigen vervoer in de gelegenheid zijn om verborgen parels in deze vroegere deelstaat van voormalig Joegoslavië te bezichtigen. Geniet van de archeologische stad Stobi, de prachtige Orthodoxe kerken van Ohrid en het gezellige Bitola. Het avontuur begint bij een auto huren!