airport generic 16
AUTOVERHUUR
Zakynthos Luchthaven
Zakynthos Luchthaven
information
Kaart

Zakynthos Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Arrival Hall, 29100 Zakynthos

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 16

Met weinig moeite goedkoop een auto huren op Zakynthos airport (ZTH)

Een vakantie op Zakynthos maakt u nog aangenamer door tevoren een auto te huren bij Sixt. In de aankomsthal kunt u bij de autoverhuur direct de sleutels ophalen van de auto in uw favoriete categorie, of dat nu een stationwagen, een cabrio of een SUV is. Kies uit merken als bijvoorbeeld Audi, Renault of Mercedes. Extra's zoals bescherming tegen diefstal of schade of navigatie kunt u direct bijboeken. De auto's kunnen ook buiten de openingstijden bij de autoverhuur worden opgehaald of teruggebracht.

Meer
driving trip navi
Een auto huren op Zakynthos airport om naar de mooiste stranden te gaan

Het vliegveld ligt aan de zuidkant van het eiland op vier kilometer afstand van de hoofdstad Zakynthos-stad en vlakbij bekende badplaatsen zoals Kalamaki en Laganas. Aan de zuidkust liggen diverse mooie zandstranden, die ook broedplaatsen zijn van de Caretta-Caretta schildpadden. Met wat geluk kunt u die daar tegenkomen. Door thuis via de website of de app voor smartphone en tablet uw auto te huren bent u snel op uw plaats van bestemming en kan het vakantieplezier beginnen.

friends beach trip
Goedkoop een auto huren op Zakynthos airport voor tochten op dit prachtige eiland

Met een huurauto komt u gemakkelijk op de mooiste plekken van het eiland. Rijd bijvoorbeeld door het landschap met naaldbomen en olijfbomen naar het noordoosten en bekijk van bovenaf de Blauwe Grotten in zee. Aan de noordwestkant ligt de beroemde baai met het scheepswrak. Met uw huurauto komt u op een uitkijkpunt om deze schitterende plek te bewonderen. Of rijd naar de berg Vrachionas midden op het eiland om een mooie wandeling te maken. Door een auto te huren op Zakynthos airport via Sixt zult u een veelzijdige vakantie hebben.