airport generic 20
Santorini Luchthaven

Santorini Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Road Messaria, Ancient Thira, 84700 Santorini

GDS-Code: JTR

Openingstijden

MA - ZO:

09:00 - 23:00

Vakanties:

09:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Santorini Luchthaven

Goedkoop een auto huren op Thera luchthaven

Voor uw reis naar het prachtige eiland Santorini landt u ongetwijfeld op Thera luchthaven (JTR). Heeft u al nagedacht over vervoer op dit eiland? Zowel de pittoreske dorpjes als de indrukwekkende natuur vragen om een kleine ontdekkingsreis. Doet u dit vooral door een auto te huren bij Sixt autoverhuur. Op onze vestiging op Thera luchthaven bieden wij u comfortabele en goed onderhouden zakelijke auto's, SUV's, maar ook sportwagens en cabrio's. Wilt u handige extra opties zoals een automaat, navigatie of een kinderzitje? Boek uw huurauto online of via onze gratis apps en reserveer deze opties eenvoudig tegelijkertijd.

airport generic 20
Bekijk meer Bekijk minder
driving trip navi

Thera luchthaven en onze vestiging

Onze vestiging op Thera luchthaven is zeven dagen per week geopend van 06.00 tot 23.00 uur. De oostkust van het eiland ligt vlak naast het vliegveld. Wilt u in noordelijke of zuidelijke richting, dan kunt u het beste eerst richting westen rijden over de Epar. Od. Mesarias-Archeas Tiras. Vervolgens kiest u aan de westkust voor een grote doorgaande weg in noordelijke of zuidelijke richting. De lokale bevolking noemt het eiland Thiras, maar ook de naam Santorini is algemeen bekend. Een auto huren op dit eiland stelt u in staat om alle prachtige bezienswaardigheden op eigen gelegenheid te ontdekken.

friends sunset girls road

Het eiland ontdekken in een huurauto

Rond 1500 voor Christus vond op dit eiland een kolossale vulkanische uitbarsting plaats. Veel wetenschappers vermoeden dat de Atlantis-legende hier zijn oorsprong vond. Het eiland staat bekend om zijn schitterende en azuurblauwe wateren en de prachtige witte dorpjes. U kunt per boot de beroemde caldera bekijken en tegelijkertijd de kleinere eilanden Palea Kameni en Therasia bezoeken. Een auto huren bij Sixt autoverhuur stelt u in staat om zo efficiënt mogelijk de archeologische site Akrotiri te bewonderen en vervolgens door te rijden naar de gezellige hoofdstad Fira. Als u zin heeft in een dagje aan het strand, bezoekt u dan eens Red Beach met zijn beroemde roodgekleurde zand.

Beschikbare autogroepen op Santorini Luchthaven

* De prijzen zijn berekend op 12.05.2021 voor een 7-daagse-prepaid huur op Santorini Luchthaven vanaf 12.06.2021. Onze prijzen fluctueren dagelijks en deze aanbieding is niet gegarandeerd.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.3 / 61 Beoordelingen

Martin L.

hat alles perfekt funktioniert

L.

They were very friendly, fast and helpful.

Hassaan M.

Very professional staff and smooth pickup and dropoff. The car was very neat and new