Autoverhuur
Lefkada
Inklappen
Griekenland // Lefkada
Gegevens wijzigen

Auto huren Lefkada – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Lefkada Nydri
  Main Road of Nydri
  310 84 Nydri, Lefkada

  Ma. - Zo.09:00 - 17:00
  Feestdag09:00 - 17:00
  Op deze locatie huren

 • Lefkada Nydri

  Sixt Autoverhuur
  Main Road of Nydri
  310 84 Nydri, Lefkada

  Ma. - Zo.09:00 - 17:00
  Feestdag09:00 - 17:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, SUV's

Een auto huren in Lefkada

Een stad met prachtige stranden, leuke cafeetjes en restaurantjes die voldoende recreatiemogelijkheden biedt voor zowel jong als oud. Wanneer u alle mooie en fijne plekjes in deze stad wilt ontdekken, dan mag een huurauto van Sixt niet ontbreken. De auto zorgt er namelijk voor dat u onbezorgd kunt genieten van een heerlijke rustgevende vakantie of een leerzame zakenreis. Met een auto kunt u op alle gewenste plekken komen, zonder dat u afhankelijk bent van specifieke tijden, het openbaar vervoer of groepsexcursies. Bovendien kan ons autoverhuur bedrijf u voorzien van de meeste moderne auto's die maximaal een half jaar oud zijn, zodat er altijd een voorradig is die aan uw wensen voldoet.

Autoverhuur in Lefkada; eenvoudig en snel

Een auto huren in Lefkada is eenvoudig en snel via onze reserveringskanalen te regelen. U kunt een auto reserveren via de mail, via de telefoon of door een bezoek te brengen aan een van onze kantoren. Door onze ruime bereikbaarheid staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Bovendien heeft u de mogelijkheid om uw auto buiten de kantooruren op te halen of in te leveren, zodat u direct bij aankomst van uw auto kunt genieten. Goedkope autoverhuur wordt bij ons gegarandeerd, aangezien wij gebruik maken van de prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Op deze manier zorgen wij ervoor dat prijs en kwaliteit perfect op elkaar zijn afgestemd.

Autoverhuur in Lefkada; geniet van een onbezorgde reis

Een auto huren kan veel zorgen bij u wegnemen, vooral wanneer u uw auto kan voorzien van gepersonaliseerde accessoires. Zo kunt u, afhankelijk van uw reisgezelschap, een kinderzitje huren, gebruik maken van de nieuwste navigatiesystemen of een tweede bestuurder opgeven. Zo bent u er zeker van dat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten. Met autoverhuur bent u er zeker van dat u alle bezienswaardigheden kunt bezoeken, zonder dat u in hoeft te leveren op kwaliteit of veiligheid op de weg. Onze auto's zijn namelijk uitgerust met de meest recente veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice