Athene Internat. Luchthaven

Athene Internat. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

El. Venizelos, 190 04 Athens

GDS-Code: ATH

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Athene Internat. Luchthaven

Wat maakt autoverhuur in Athene zo speciaal?

Handige locatie:

Ontdek Athene en omgeving makkelijk vanaf de luchthaven.

 

Luxe auto’s, lage prijzen:

comfortabele auto’s voor weinig extra kosten.

Engelstalige communicatie:

Onze medewerkers zijn 24/7 bereikbaar in het Engels.

 

Achteraf betalen:

Wijzig je boeking gratis en betaal gerust later.

Athene luchthaven autoverhuur

Welkom in Athene. Op de luchthaven van Athene een auto huren van SIXT is heel makkelijk. Met een huurauto omzeil je ook het moeilijke Griekse openbaar vervoer. Er is een ruim aanbod van huurauto’s in Athene. Kies bijvoorbeeld een kleine gezinssedan of een leuke cabriolet. En SIXT heeft ook veel SUV’s. Ook kun je goed profiteren van heel veel extra’s, zoals vele kinderstoelen of een extra chauffeur. Check zeker even vooraf de opties. Het klantgerichte team van de Athene luchthaven autoverhuur van SIXT staat dan al voor je klaar.

Athene luchthaven autoverhuur

SIXT locatie op de luchthaven van Athene

Op de luchthaven van Athene kun je de SIXT autoverhuur makkelijk vinden. De balie bevindt zich tussen exit 3 en exit 4. Daarna neem je de K1 en volg je de borden naar de stad. Dit wordt vanaf het vliegveld goed aangegeven. Vanaf de hoofdweg is Athene goed bereikbaar Bij terugkomst kun je de huurauto op het terrein achterlaten de SIXT locatie, het team staat 24/7 voor je klaar. Check ook even de SIXT app voor handige tips en eventuele voorwaarden. Met een hagelnieuwe huurauto van SIXT op de luchthaven van Athene (ATH) kan je meteen Griekenland en vooral Athene gaan verkennen.

Ontdek Athene met je eigen huurauto

Binnen een half uur ben je vanaf de luchthaven in Athene. Hoofdstad Athene is een levendige bruisende stad, die zich bevindt aan de Griekse kust. Als eerste wil iedere bezoeker de beroemde Akropolis zien, die overal vanuit de stad zichtbaar is. Maar ga vooral ook naar de wat onbekendere pareltjes, zoals Agora van Athene of de prachtige Niketempel. Tenslotte maken het Partenon en het archeologisch museum een bezoek aan Athene compleet. Dus naast de kust en het mooie weer is Athene vooral een cultuurstad. Met je comfortabele huurauto van SIXT is alles heel gemakkelijk te bereiken.