limassol city content
Limassol

Auto huren Limassol – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u op zoek naar een huurauto in Limassol? Met SIXT autoverhuur beschikt u niet alleen over een betrouwbare auto, maar betaalt u ook een scherpe prijs. Zo ontdekt u niet alleen de stad Limassol zelf, maar kunt u ook eenvoudig genieten van andere delen van dit zonnige eiland.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren Limassol

Limassol ligt ongeveer een uur rijden van het dichtstbijzijnde vliegveld Lanarca. Door een auto te huren in Limassol kunt u op eigen gelegenheid erop uit en hoeft u geen rekening te houden met de tijden en vastgestelde haltes van het openbaar vervoer. Alles is eenvoudig bereikbaar en het kostenplaatje is duidelijk en doorzichtig. Wanneer u niet bekend bent in Limassol en de omgeving van dit stadje, dan is het aan te raden om voor een auto met navigatie te kiezen. Op deze manier kunt u precies op de bestemmingen komen die u van tevoren heeft uitgezocht. Reist u met kinderen? Onze autoverhuur regelt graag baby- en kinderzitjes voor u. Zo kunnen ook jonge reizigers veilig mee in de auto.

limassol city content
Bekijk meer Bekijk minder
car sunset trip

Het schilderachtige plaatsje Limassol

De havenstad Limassol is een afwisseling van kleine, oude huizen en historische gebouwen en moderne nieuwbouw voor de vele bedrijven die er hier gevestigd zijn. Het verkeer in de stad is druk, maar wanneer u ervoor kiest om een auto te huren, valt Limassol uitstekend te verkennen. In Limassol vindt u de overblijfselen van de tempel van Apollo Hylates. De opgravingen zijn erg interessant en gelegen op een rots waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over de grillige, rotsachtige kustlijn van de Middellandse Zee. Op Cyprus is het bijna altijd warm, dus een bezoek aan Fassouiri Watermanua Park mag niet ontbreken op uw agenda.

friends joy outdoors

Ontdek de omgeving met Sixt

Indien u de omgeving van Limassol wilt verkennen met uw huurauto is de rit over de oude snelweg naar Paphos zeker aan te raden. Halverwege vindt u de rots waarop volgende de overlevering Aphrodite is geboren uit het zeeschuim. U zult de naam van de Griekse godin van de liefde overal op het eiland aantreffen. Het oude stadje Paphos heeft een prachtig historisch centrum. De andere kant op, richting Lanarca, kunt in de de hete zomerzon een zoutmeer zien glinsteren langs de snelweg. De havenstad Lanarca heeft de mooiste boulevard op het eiland. Aarzel niet langer en reserveer uw auto bij onze autoverhuur in Limassol.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties