airport generic 9
Tuzla Luchthaven

Tuzla Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Dubrave bb, 75000 Tuzla

GDS-Code: TZL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

05:00 - 23:00

Vakanties:

05:00 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Tuzla Luchthaven

Auto huren Tuzla Luchthaven (TZL)

Een auto huren op Tuzla Luchthaven in Bosnië Herzegovina is ideaal wanneer u de prachtige omgeving volgens uw eigen planning wilt gaan ontdekken. Tuzla heeft enkele indrukwekkende oude moskeeën, zoals de Turali-beg-moskee uit 1572. Het Nationale Theater werd in 1898 door de Habsburgers gebouwd en is het oudste theater in Bosnië. Bij de Kapija (poort) is een mooi monument te vinden voor de 71 doden die bij de granaatinslag in 1995 vielen. Kortom, Tuzla heeft veel te bieden. U kunt direct vanaf Tuzla Luchthaven vertrekken met uw huurauto.

airport generic 9
Bekijk meer Bekijk minder
couple driving road

Goedkoop auto huren Tuzla Luchthaven

U kunt goedkoop een auto huren op Tuzla Luchthaven wanneer u gebruik maakt van de service van Sixt autoverhuur. Het is niet mogelijk een specifieke auto te huren, maar u huurt een auto in de gewenste voertuigcategorie. Zo huurt u bijvoorbeeld een luxe auto, een gezinsauto of een sportauto. Er zijn diverse automerken beschikbaar bij Sixt autoverhuur, zoals BMW, Audi en Mercedes. De autoverhuur bij Tuzla Luchthaven is te vinden aan de Dubrave bb, 75000 Tuzla. Deze autoverhuur is dagelijks geopend van 05.00 tot 23.00 uur. Ophalen en retourneren buiten openingstijden is op afspraak mogelijk.

friends trip mountains

Auto huren Tuzla Luchthaven; eenvoudig via Sixt

Vanaf het moment dat u vertrekt met uw huurauto bent u goed verzekerd. U heeft de mogelijkheid om extra verzekeringen af te sluiten. Daarnaast kunt u diverse zaken reserveren bij uw huurauto, zoals een navigatie of een kinderzitje. U kunt eenvoudig reserveren via uw reisorganisatie, via onze mobiele app of door gebruik te maken van de website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Voor reserveringen of vragen over reserveringen kunt u Sixt ook bellen. Wij staan u via ons callcenter graag te woord.