barbados city content
Barbados

Auto huren Barbados – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Voor autoverhuur van moderne huurauto's in uiteenlopende voertuigcategorieën is het in uw voordeel als u naar een van de vestigingen van SIXT autoverhuur komt. Wij geven u een vrije keuze uit verschillende modellen en ook wat handige extra opties betreft, geven wij u een en al vrijheid en comfort.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Barbados bij Sixt

Een auto huren via ons is kiezen voor de zekerheid en het comfort van een auto die goed onderhouden is en nooit ouder dan een half jaar. U maakt een keuze uit modellen uit voertuigcategorieën zoals SUV's, cabrio's en sportwagens. Extra opties zoals een babyzitje, navigatie, radio of een dieseluitvoering boekt u eenvoudig gelijktijdig met uw huurauto. U kunt ervoor kiezen om uw auto ter plekke op onze vestiging te boeken, maar u kunt het ook thuis doen voor uw vertrek. Via onze zeer toegankelijke website of onze gratis app voor smartphone en tablet is dit eenvoudig, snel en betrouwbaar geregeld.

barbados city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Autoverhuur in Barbados biedt u veel mogelijkheden

Op Barbados kunt u bij Sixt autoverhuur terecht op de internationale luchthaven Grantly Adams, in het zuiden van het eiland. Een unieke service die wij u bieden is delivery service van uw huurauto in Barbados. Barbados kent een goed en uitgebreid wegennet en vooral Highway 2A is een belangrijke verkeersader. De grote doorgaande wegen die u naar alle uithoeken van Barbados brengen kunt u herkennen aan hun aanduiding: H-wegen en I-wegen. U gaat veel profijt hebben van uw huurauto in Barbados, want er is echt veel te zien en te beleven op dit mooie eiland.

sights city country

Een auto huren in Barbados en het eiland ontdekken

Als u naar het westen van het eiland rijdt, komt u terecht in het plaatsje St. James. Hier vindt u tussen de imposante villa's een mooie kerk, St. James Church, dat bekend staat om zijn glas in lood ramen. Voor gezellig nachtleven kunt u het beste naar Bridgetown gaan en een van de vele nachtclubs tussen St. Lawrence Bay en Dover Beach bezoeken. Zeker als u van livemuziek houdt, is deze plek een aanrader. In Bridgetown zelf zou u een bezoek kunnen brengen aan het koloniale parlementsgebouw waar vele musea te bezichtigen zijn. Een mooi natuurreservaat is Graeme Hall Nature Sanctuary, met een overvloed aan bossen en meren. Of wilt u liever naar het strand? Dan is Miami Beach bij Oistins een van de betere plekken.

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties