cairns city content
Cairns

Auto huren Cairns – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Geniet van alle vrijheid tijdens uw vakantie in Cairns met de autoverhuur van Sixt. Of u nu op het internationale of nationale vliegveld aankomt, er staat altijd een voordelig huurauto voor u klaar! Australië is bij uitstek geschikt om per auto te verkennen en niet alleen omdat de afstanden doorgaans groot zijn. Met de auto komt u langs de mooiste plekken en stopt u wanneer u maar wilt om te genieten van het uitzicht. Wilt u profiteren van onze goedkope autoverhuur en heerlijk mobiel zijn in Cairns? Dan hebben wij passende kleine modellen in de aanbieding zoals de Nissan Micra. Als u van plan bent om offroad te gaan of met een groep van 8 mensen te reizen, dan kiest u bijvoorbeeld voor een Holden Captiva terreinwagen of een Kia Carnival minibusje!

ALLE SIXT LOCATIES

Erop uit met een huurauto van Sixt

Als u Cairns bezoekt, dan kunt u er natuurlijk niet omheen om de talloze riffen te verkennen die zich voor de kust bevinden. U kent ongetwijfeld het bekende Great Barrier Reef, al is het slechts van naam. Cairns is een goed vertrekpunt om het tropische Queensland te verkennen. Een auto huren in Cairns biedt u de mogelijkheid om er op uit te trekken en al het moois te ontdekken dat dit gedeelte van Australië te bieden heeft. Ongeveer 80 kilometer ten noorden van Cairns vindt u het Daintree National Park dat bestaat uit indrukwekkende flora en fauna. Het nationale park bestaat voor een groot gedeelte uit één van de oudste tropische regenwouden ter wereld. Volgens schattingen bestaat dit ongerepte woud al meer dan 110 miljoen jaar! In het Daintree National Park vindt u, naast 430 vogelsoorten, een grote verscheidenheid aan andere dieren zoals pythons, krokodillen, klimbuideldieren en kameleons.

 

cairns city content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country3

Gemakkelijk en snel een auto huren in Cairns

Een auto huren is snel geregeld bij het autoverhuur in Cairns. Via de website, het callcenter of de mobiele app reserveert u eenvoudig een auto bij één van onze autoverhuur-punten in Cairns. U kunt van 8:00 's ochtends tot 23:00 's avonds bij ons terecht om een auto te huren. Uw voertuig inleveren kan zelfs 24 uur per dag!"

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties