Brisbane City

Brisbane City AUTOVERHUUR

adres

49 Barry Parade, 4006 Fortitude Valley


Telefoon: +61-730063255

GDS-Code: BNE

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Brisbane City

Wat maakt autoverhuur Brisbane zo speciaal?

24/7-service:

Als je ons nodig hebt, staan medewerkers je dag en nacht te woord.

 

Rijd weg in een topmerk:

Verken Brisbane in stijl in een luxe Mercedes of BMW.

Ruime vloot:

Vind een passende auto in ons ruime en diverse aanbod voertuigen.

Betaalbare prijzen:

Bij SIXT ervaar je groot comfort tegen kleine prijzen.

Brisbane auto huren

Wil jij op een ontspannen wijze de relaxte stad Brisbane ontdekken? Ga dan Down Under met een comfortabele huurauto van SIXT autoverhuur Brisbane. Hier vind jij jouw favoriete SUV of sedan, waarmee jij met nog meer plezier het veelzijdige Queensland ontdekt. Ga je met de familie op avontuur? Kies dan voor kinderzitjes en het hele gezin heeft gegarandeerd een comfortabele rit. Verdeel het rijplezier door een extra bestuurder aan te melden. Wil je helemaal zorgeloos de weg op? Ga dan voor een passende schadedekking en begin zonder stress aan jouw reis.

 

Brisbane auto huren

SIXT vestiging in Brisbane

SIXT autoverhuur Brisbane is gelegen op loopafstand van het Fortitude Valley treinstation. De parkeerplaats waar je jouw auto ophaalt en weer inlevert, ligt bij het SIXT kantoor. De locatie is centraal gelegen in de stad. Zo kun jij na aankomst direct aan jouw trip beginnen. Wil jij nog gemakkelijker op weg gaan? Regel van tevoren alle administratieve zaken alvast in de app en bespaar tijd bij aankomst. Zo kun jij nog langer genieten van jouw auto en het bruisende Brisbane.

Ontdek Brisbane met jouw huurauto

Als je de ontspannen sfeer van Brisbane optimaal wilt ervaren dan breng je een middag door in de South Bank Parklands. Neem een hapje en een drankje mee en meng je in dit stadspark aan de Brisbane rivier tussen de gezinnen, studenten en sporters. Met een beetje geluk speelt er op de achtergrond een fijn bandje. No worries, mate.