Prijs weergeven

Een auto huren met een verzekering

Bij de autoverhuur van Sixt is een auto huren met verzekering vanzelfsprekend maatwerk! Voor iedere huurauto hebben wij standaard een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. De kosten hiervan zitten in de voordelige huurprijs. Wilt u het eigen risico verder beperken, dan kunt u een volledige cascoverzekering afsluiten (allriskverzekering). Soms is een allriskverzekering al in de huurprijs begrepen. In die gevallen is het mogelijk om het eigen risico nog verder te beperken (topcover-CDW). Ervaar zelf dat een auto huren bij Sixt voordelig maatwerk is en boek een auto bij een van de vele verhuurlocaties in Nederland! U kunt onder andere een auto huren op luchthavens zoals Schiphol Airport (AMS), Rotterdam The Hague Airport (RTM), Maastricht Aachen Airport (MST) en bij volgende stations: Den Haag Centraal, Amsterdam Centraal en Eindhoven Centraal.

Huurauto met verzekering

Autoverhuur met verzekering bij Sixt: meer dan voordelig maatwerk

Een verzekering afsluiten bij Sixt autoverhuur is eigenlijk meer dan voordelig maatwerk. Naast een allriskverzekering is het namelijk ook mogelijk om het eigen risico bij diefstal tegen een geringe meerprijs te beperken met een aanvullende diefstalverzekering. Een voordelige banden- en autoruitendekking reduceert het eigen risico voor schade aan banden en ruiten tot nihil. Wilt u de inzittenden beschermen voor de gevolgen van een ongeval? Sluit dan een persoonlijke inzittendenverzekering af. Een auto huren is trouwens zo geregeld via een app op uw mobiele telefoon, op deze website of bij een reisbureau. Wilt u liever persoonlijk door ons te woord gestaan worden? Dat is geen punt. U kunt ons altijd bellen om een auto te huren. We geven u bovendien graag meer informatie over onze voordelige huurauto verzekering. Kortom, een auto huren met verzekering is bij Sixt meer dan voordelig maatwerk.

Welke verzekeringen zijn er?

Verkzekering huurauto

 

In de afbeelding hiernaast staan de verzekeringen afgebeeld. Dit is altijd vrijwillig, u hebt altijd de mogelijkheid om niet voor een verzekering te kiezen. De verzekering tegen schade en diefstal spreekt voor zich, wanneer u dit aan vinkt, verschijnt een keuze menu waarin u kunt selecteren hoe ver u verzekerd wilt zijn. Zoals hieronder weergegeven. 

Roadside protection is in het geval wanneer u een ongeluk onderweg krijgt, dat u verzekerd bent voor hulp en dus niet de volledige rekening van de hulpdienst hoeft te betalen. 

Personen ongevallen dekking is voor de mensen die met u mee reizen. Wanneer u deze verzekering neemt en er iets ernstigs met de andere inzittenden tijdens een ongeluk, bent u hiertegen verzekerd.

Ruiten en bandenverzekering, verzekert u tegen schade aan de ruiten en banden op uw huurauto.

huurauto met verzekering

Sixt voor een passende verzekering

Onze autoverhuur vindt u wijdverspreid over de wereld, met enkele duizenden verhuurlocaties. Met onze jarenlange ervaring, goede service en voordelig maatwerk zijn wij een betrouwbaar adres voor het huren van auto's, stationwagens, cabrio's en busjes. Door te werken met een standaard verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid houden we onze huurprijzen scherp. Tegen betaling van een geringe meerprijs is een allriskverzekering, een diefstalverzekering, een banden- en ruitendekking en een persoonlijke inzittendenverzekering bij te boeken. Kortom, bij Sixt bent u aan het goede adres voor een voordelige autoverhuur met een passende verzekering!

De Sixt huurauto verzekeringen

Bij Sixt kunt u kiezen uit verschillende verzekeringen, waaronder de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (TI), dekking tegen schade (CDW), diefstaldekking (CDW), banden- en ruitendekking (GT), en personen ongevallendekking (PAP). Voor al deze verzekeringen gelden algemene dekkingsvoorwaarden.

Welke auto's kunt u huren bij Sixt?

Bij Sixt kunt u bij elke auto die u wilt huren een extra verzekering bij boeken. Kies de auto die u graag wilt huren, kies de extra opties waar u over wilt beschikken, reken af en geniet van uw goedverzekerde huurauto! Bekijkt u hieronder welke verschillende categorieën wij u aanbieden.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren Nederland

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren