111 jaar SIXT. 111 jaar traditie.
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Inleverdatum
Luchthaven, stad of adres
Help Center
Hulp bij reserveringen, het ophalen van de auto, noodgevallen en meer.

Kan ik de Tesla Supercharger gebruiken zonder een Tesla voertuig?

Ja, dat kan. Tesla heeft nu toegang gegeven tot hun uitgebreide Tesla Supercharging netwerk bij geselecteerde Tesla Superchargers in Europa. Hieronder vindt u uitleg hoe u het Supercharging-netwerk gebruikt.

• Download de Tesla-app in App Store of Google Play, stel uw account in en voeg uw betalingsgegevens toe.
  • Selecteer "Charge Your Non-Tesla" op het hoofdscherm in de app. Op de kaart kunt u een supercharger bij u in de buurt vinden.
  • Bij de lader sluit u uw voertuig aan met de CCS-stekker. Eenmaal ingeplugd, gaat u naar de app en selecteert u het laadpaalnummer van de lader die u hebt gekozen. U vindt het nummer op de laadpaal- meestal onderaan.
  • Druk vervolgens op 'Aan de slag'. De app brengt u vervolgens naar een betaalpagina waar u uw creditcardgegevens invoert (als u die nog niet hebt ingevoerd bij het aanmaken van uw account). Druk op OK en de oplaadsessie begint. Het kan tot twee minuten duren om verbinding te maken, maar houd de app in de gaten voor het geval er een probleem is met het starten van de oplaadsessie.
  • Om uw oplaadsessie te beëindigen, drukt u op de knop "Stop opladen" in de app. De sessie stopt dan en u kunt de connector verwijderen.
  • Zorg ervoor dat het voertuig wordt verwijderd wanneer het Superchargen is voltooid. Als de auto volledig is opgeladen en hij wordt niet van de lader verwijderd, zal Tesla stationaire kosten in rekening brengen. Deze vergoeding wordt per minuut in rekening gebracht en komt ten laste van de geselecteerde betaalmethode in de Tesla-app.