111 jaar SIXT. 111 jaar traditie.
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Inleverdatum
Luchthaven, stad of adres
Help Center
Hulp bij reserveringen, het ophalen van de auto, noodgevallen en meer.

Administratieve overtredingen en tol

Wie is aansprakelijk voor administratieve overtredingen tijdens de huurperiode?
In overeenstemming met de Algemene Voorwaarden , bent u als huurder van een voertuig onbeperkt aansprakelijk voor alle kosten en vergoedingen die worden gemaakt in verband met verkeers- en administratieve overtredingen. Wij geven de gegevens van de huurder, zoals deze zijn gespecificeerd en geaccepteerd op het moment van verhuur, door aan de verzoekende instantie.
 
Hoe weet ik of er sprake is van een administratieve overtreding?
Als er een administratieve overtreding is begaan, wordt u rechtstreeks door de betreffende instantie of schriftelijk door SIXT gecontacteerd.
 
Ik heb een factuur ontvangen voor een administratieve overtreding. Op dat moment had ik de huurauto al geparkeerd bij het SIXT-filiaal.
Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar bij de meeste van onze SIXT-vestigingen. Als het voertuig niet correct is geparkeerd, kan dit leiden tot boetes. Deze worden betaald door SIXT en vervolgens doorberekend aan de vorige huurder plus het forfaitaire bedrag voor onkosten.
 
Ik heb geen misdrijf gepleegd of het voertuig was nooit op de plaats van het misdrijf. Met wie moet ik contact opnemen?
Maak bezwaar bij de bevoegde autoriteit. Als uw bezwaar wordt ingewilligd, zullen we ons forfaitaire onkostenbedrag annuleren.