Prijs weergeven

Ford Transit huren

Sixt autoverhuur heeft huurauto's in alle maten, van de Fiat 500 tot aan de Ford Transit. Welk model je kiest, is geheel afhankelijk van jouw wensen. Wil je een auto huren voor het drukke stadsverkeer of heb je het een en ander te vervoeren? In het laatste geval kun je prima uit de voeten als je kiest voor om een Ford Transit te huren. De Ford Transit is een grote auto met een toonaangevende laadcapaciteit. Al tientallen jaren is de Ford Transit een geliefde wagen voor het bedrijfsleven en ook bij ons is er altijd een grote vraag naar de Ford Transit. Niet alleen door zijn ruimte, maar tevens door het efficiënte brandstofverbruik en de geavanceerde technologieën is de Ford Transit een gewilde huurauto.

  • One-way huur mogelijk
  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Bijrijder mogelijk
Ford Transit huurauto

Particulier of zakelijk

Een Ford Transit huren kan bij verschillende verhuurstations van Sixt. Meestal voor een zeer scherpe prijs. Wanneer de Ford Transit regelmatig voor zakelijke doeleinden moet worden gebruikt, kun je eventueel gebruik maken van een zakelijk huurcontract. Ook voor privé doeleinden is de Ford Transit een perfecte keuze, denk maar eens aan een verhuizing of een gekocht bankstel ophalen. Als je er voor kiest om een Ford Transit huren, kun je alles in één keer vervoeren. Ook voor de particuliere gebruiker hebben wij uitstekende huurvoorwaarden en een excellente service. Bij ieder verhuurstation staan ervaren en klantvriendelijke medewerkers voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Al vanaf 1912 is ons belangrijkste streven: een hoogwaardig dienstverlening en aantrekkelijke prijzen op het gebied van autoverhuur.

Aanbiedingen en kortingen

Alle bestelwagens, vrachtwagens en minibusjes zijn altijd jonger dan twee jaar. In de grote steden in de Randstad hebben wij een uitgebreide bestelwagenvloot, waaronder de Ford Transit. Ook buiten de Randstad heeft u een ruime keuze. Naast de topaanbiedingen kunt u nog extra besparen door uw Ford Transit model doordeweeks te huren in plaats van in het weekend. Wilt u een auto huren voor een verhuizing, maar je weet nog niet precies welk formaat je nodig hebt, lees dan meer over het huren van een verhuiswagen.

Andere Ford modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren