Prijs weergeven

Ford Galaxy huren

Bij Sixt autoverhuur kun je nu ook kiezen voor ruimte en comfort, namelijk met een Ford Galaxy. Wanneer je namelijk op zoek bent naar een huurauto die genoeg ruimte biedt voor meerdere personen en waarin je  toch comfortabel zit, dan is de Ford Galaxy een perfecte keuze. Natuurlijk kun je ook een andere auto huren waar meerdere personen in passen, maar de Ford Galaxy kan ook nog eens behoorlijk wat bagage kwijt zonder dat je hiervoor moet inleveren op het comfort. Voor een relatief lage prijs heeft een Ford Galaxy huren dus meerdere voordelen.

  • Airconditioning
  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Kinderzitje mogelijk
Ford Galaxy huurauto

Een auto huren voor een kleine groep?

Sixt autoverhuur heeft gekozen voor de Ford Galaxy, omdat dit model als huurauto voor de klant veel te bieden heeft. We hebben het hier over een auto met een eersteklas kwaliteit en standaard zeven zitplaatsen. Een Ford Galaxy huren, betekent rijden in één van de meest comfortabele en elegante 7- persoonsauto's. Al vanaf 1912 biedt Sixt haar klanten een uitmuntende service en huurvoorwaarden aan en de Ford Galaxy kan uitstekend aan deze voorwaarden voldoen.

Particulier of zakelijk

Je kunt in Nederland een Ford Galaxy huren voor een lage prijs, daarbij zijn er op onze website regelmatig aanbiedingen te vinden, ook voor de Ford Galaxy. Voor bedrijven hebben wij speciale contracten en ook voor de zakelijke markt is de Ford Galaxy een perfecte keuze. Met deze auto kun je met klanten op pad gaan, zonder dat je ze hoeft te verdelen over meerdere auto's. Daarbij heeft de Ford Galaxy een luxe uiterlijk en een gerieflijk interieur. Met de Ford Galaxy kom je altijd goed voor de dag en met zijn geavanceerde technologie is de Ford Galaxy ook nog eens een eersteklas rijervaring.

360° uitzicht: de Ford Galaxy van binnen

Andere Ford modellen van Sixt

Houdt u er rekening mee dat wij u niet een bepaald model auto kunnen garanderen, maar dat wij u een specifieke voertuigcategorie garanderen.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren