Ford Galaxy huren

Ford Galaxy huren

Bij SIXT kun je nu ook kiezen voor ruimte en comfort, namelijk met een Ford Galaxy. Wanneer je namelijk op zoek bent naar een huurauto die genoeg ruimte biedt voor meerdere personen en waarin je  toch comfortabel zit, dan is de Ford Galaxy een perfecte keuze. Natuurlijk kun je ook een andere auto huren waar meerdere personen in passen, maar de Ford Galaxy kan ook nog eens behoorlijk wat bagage kwijt zonder dat je hiervoor moet inleveren op het comfort. Voor een relatief lage prijs heeft een Ford Galaxy huren dus meerdere voordelen.


     
Ford Galaxy huren
of vergelijkbaar (SVMR)
ford galaxy van grau 2015
7 Stoelen 5 Deurs Handgeschakeld Benzine Airconditioning 2 Tassen

Boek een personenbus of MPV

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare personenbusjes of MPV's, zoals de BMW 2-serie Gran Tourer en vergelijkbaar.

Een auto huren voor een kleine groep?

SIXT  heeft gekozen voor de Ford Galaxy, omdat dit model als huurauto voor de klant veel te bieden heeft. We hebben het hier over een auto met een eersteklas kwaliteit en standaard zeven zitplaatsen. Een Ford Galaxy huren, betekent rijden in één van de meest comfortabele en elegante 7- persoonsauto's. Al vanaf 1912 biedt SIXT haar klanten een uitmuntende service en huurvoorwaarden aan en de Ford Galaxy kan uitstekend aan deze voorwaarden voldoen.

Particulier of zakelijk

Je kunt in Nederland een Ford Galaxy huren voor een lage prijs, daarbij zijn er op onze website regelmatig aanbiedingen te vinden, ook voor de Ford Galaxy. Voor bedrijven hebben wij speciale contracten en ook voor de zakelijke markt is de Ford Galaxy een perfecte keuze. Met deze auto kun je met klanten op pad gaan, zonder dat je ze hoeft te verdelen over meerdere auto's. Daarbij heeft de Ford Galaxy een luxe uiterlijk en een gerieflijk interieur. Met de Ford Galaxy kom je altijd goed voor de dag en met zijn geavanceerde technologie is de Ford Galaxy ook nog eens een eersteklas rijervaring.