Prijs weergeven

Ford Focus huren

Een huurauto huren is gemakkelijk en praktisch, zeker als je het bij Sixt doet. Als je op zoek bent naar een huurauto die aan alle eisen voldoet en ruim genoeg is voor je gezin plus de bagage, dan is de Ford Focus de juiste auto voor je. Je kunt de Ford Focus huren bij Sixt autoverhuur. Wij zijn te vinden in het hele land en in het buitenland. Je kunt dus bij aankomst op het vliegveld van je vakantieland de Ford Focus ophalen.

  • One-way huur mogelijk
  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Bijrijder mogelijk
Ford Focus huren

Meer informatie over het Ford Focus huren

Sixt autoverhuur beschikt over vele merken auto's van de beste kwaliteit. De Ford Focus is bij uitstek een prettige gezinsauto. De Ford Focus heeft een uitstekende rijdynamiek en is veilig en comfortabel. De auto ziet er sportief uit en is uitgerust met de modernste technische snufjes. De Ford Focus is een ideale auto om rond te toeren tijdens de vakantie maar ook zeer geschikt voor een zakenreis. Wil je in een goede auto rijden? Dan kun je een Ford Focus huren.

Ford Focus huren: Hoe en waar?

Wil je een Ford Focus huren, dan kun je bij alle vestigingen terecht om hem op te halen. Dus of je nu in de Verenigde Staten bent, of in Europa er is bijna altijd een vestiging in de buurt waar je de auto op kunt halen. Een auto huren bij ons is gemakkelijk en betrouwbaar, want  u huurt de auto voor vertrek via de website of telefonisch en ook de betaling vindt van tevoren plaats. Op de plaats van bestemming hoef je de auto dus alleen nog maar op te halen; het verhuurbedrijf zorgt ervoor dat de auto gereed staat. Je brengt de auto ook weer terug op diezelfde plek, of u maakt gebruik van onze one-way service. En omdat u vooraf betaald heeft hoeft u niet meer te betalen en kunt u ook niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

360° uitzicht: de Ford Focus van binnen

Andere Ford modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren