Ford Fiesta huren

Ford Fiesta huren

Huur een Ford Fiesta en stap binnen in een wereld vol verrassingen. De nieuwe Fiesta is het resultaat van vele innovaties. Ontdek hoe comfortabel, wendbaar en efficiënt deze stadsauto kan zijn.

Ford Fiesta huren
of vergelijkbaar
ford fiesta 4d grau 2014
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 1 Tassen

Boek een sedan of vergelijkbaar

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare comfortabele en praktische sedans, zoals de Hyundai Sonata, Toyota Camry etc.

De pluspunten van Ford Fiesta verhuur

Maximumscore van vijf sterren: In een onafhankelijke crashtest van EuroNCAP behaalde Ford Fiesta de maximumscore van vijf sterren. De Fiesta biedt daarmee een uitstekende bescherming aan volwassenen en kinderen.

Slim en innovatief autorijden: Huur een auto die voorzien is van de nieuwste technologie. De nieuwe Fiesta biedt handige opties zoals SYNC 3 om het leven te vergemakkelijken, B&O PLAY of een panoramisch dak. Zo maak je elke rit zo leuk als je zelf wilt.

Zuinig, wendbaar én snel: Kiezen tussen zuinigheid en opwindende prestaties? Met Ford Fiesta verhuur is dat nu definitief verleden tijd. De 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor behaalde de titel "Internationale motor van het jaar". Dankzij de Auto-Start-Stop bespaar je bovendien brandstof op trajecten boordevol verkeerslichten. En niet onbelangrijk: precisiebesturing en verfijnde rijeigenschappen zorgen voor een onvergetelijke rijervaring.

SIXT: het betaalbare adres voor je autoverhuur

Een auto huren zorgt voor rijcomfort en flexibiliteit. Kies je voor een huurauto, dan kies je voor onbezorgd rijden. Druk het gaspedaal in en laat alle garagekosten, bijtelling en wegenbelasting achter je. Samen met jou zoeken wij de auto die bij je past. Een slimme zakenauto voor je business trip, een comfortabele gezinsauto voor de familievakantie of een snelle krachtpatser voor een onvergetelijke road trip. Mocht jouw favoriete type niet beschikbaar zijn, dan doen we er alles aan om een vergelijkbare auto te vinden. Stap in met SIXT en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur.