Prijs weergeven

Levering en ophalen

Auto huren met winterbanden

In de winter is het wel zo veilig om in een huurauto te rijden die beschikt over winterbanden. Bij Sixt autoverhuur kunt u dan ook altijd kiezen voor een huuratuo met winterbanden. In sommige landen is het verplicht om winterbanden onder de auto te hebben. Zelfs tijdens de zomermaanden kan het verstandig zijn om alvast aan de winter te denken als u van plan bent om in die periode een auto te huren. Ondanks de winterbanden is veiligheid niet volledig gegarandeerd als u in een sneeuwstorm terechtkomt. 

Winterbanden

Het verschil tussen zomer- en winterbanden

De afgelopen winters hebben voor veel sneeuw gezorgd in sommige delen van Europa. In deze periode waren winterbanden zeer belangrijk voor de veiligheid, ook bij het huren van een auto. Het is ook belangrijk om te weten dat in sommige landen in Europa het verplicht is om winterbanden te gebruiken, waaronder Oostenrijk , Finland, Letland en Estland. In Duitsland moet de auto tijdens winterse omstandigheden over winterbanden beschikken.

In vergelijking met zomerbanden worden winterbanden, ook wel sneeuwbanden, niet hard in winterse omstandigheden, waardoor u meer grip op de weg heeft. Ondanks de naam zijn sneeuwbanden al te gebruiken als de temperatuur onder de 10 graden zakt. In zeer koude omstandigheden en natte wegen zijn winterbanden echt ideaal.

De mogelijkheden bij Sixt autoverhuur

Sneeuwbanden zijn niet goedkoop. Om een stel sneeuwbanden onder uw eigen auto te hebben, bent u al snel €500 kwijt. Sixt biedt daarom huurauto's aan met winterbanden tegen een kleine bijdrage. Doordat Sixt zeer betrokken is bij de klanten, is het logisch om een luxe auto te huren bij onze autoverhuur, die aan al uw wensen zal voldoen. Door onze website hier kunt u snel vinden wat u zoekt, waardoor uw ervaring met het huren van een auto snel en probleemloos verloopt.

 

Laat veiligheid altijd de prioriteit zijn voor u in het verkeer.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren Nederland

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren