Prijs weergeven

Levering en ophalen Inloggen Sixt klanten

Sneeuwkettingen onder uw huurauto

Rijden op gladde wegen is bijna nooit een fijne ervaring, maar door sneeuwkettingen te gebruiken onder de huurauto wordt het veiliger om in winterse omstandigheden te rijden. Daarnaast ligt u stabieler op de weg en geeft het u ook een veiliger gevoel om met de huurauto door de sneeuw te rijden. Bij Sixt autoverhuur kunt u uiteraard terecht voor de huur van sneeuwkettingen.

Sneeuwkettingen Sixt

Sneeuwkettingen van Sixt boekt u in:

  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Zwitserland
  • Oostenrijk

Een Sixt auto huren en daarmee Europa mee rond trekken

In sommige delen van Europa zijn sneeuwkettingen verplicht tijdens bepaalde tijden van het jaar, zoals Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Finland en sommige delen van Italië en Frankrijk. Als u dus van plan bent om een auto te huren, dan moet u zeker weten dat u de goede uitrusting heeft om het winterse weer te trotseren en veilig en legaal op weg kunt.

Een huurauto van Sixt autoverhuur

Rijden in een huurauto op een onbekende weg kan al spannend genoeg zijn zonder extreme weersomstandigheden. Er is geen enkel weertype waarbij het onmogelijk is om auto te rijden, mits u de goede uitrusting heeft om veilig te kunnen rijden.

Bij Sixt autoverhuur zorgen we ervoor dat u altijd kunt kiezen uit essentiele extra's om zo veilig mogelijk op pad te kunnen met uw Sixt huurauto. Voor het huren van sneeuwkettingen moet u een kleine bijdrage betalen, maar deze kosten zijn niks, als u bedenkt dat u op deze manier veilig en legaal de weg op kan tijdens elke weersomstandigheid.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren Nederland

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren