Een auto huren met een verzekering

Bij SIXT is een auto huren met verzekering vanzelfsprekend maatwerk! Voor iedere huurauto hebben wij standaard een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. De kosten hiervan zitten in de voordelige huurprijs. Wil je het eigen risico verder beperken, dan kun je een volledige cascoverzekering afsluiten (allriskverzekering). Soms is een allriskverzekering al in de huurprijs begrepen. In die gevallen is het mogelijk om het eigen risico nog verder te beperken (topcover-CDW). Ervaar zelf dat een auto huren bij SIXT voordelig maatwerk is en boek een auto bij een van de vele verhuurlocaties in Nederland! Je kunt onder andere een auto huren op luchthavens zoals Schiphol Airport (AMS), Rotterdam The Hague Airport (RTM), Maastricht Aachen Airport (MST) en bij volgende stations: Den Haag Centraal, Amsterdam Centraal en Eindhoven Centraal.

Autoverhuur met verzekering bij SIXT: meer dan voordelig maatwerk

Schade en diefstal

De dekkingen zijn altijd vrijwillig. Je hebt altijd de mogelijkheid om niet voor een dekking te kiezen. De dekking tegen schade en diefstal spreekt voor zich. Wanneer je dit aan vinkt, verschijnt een keuze menu waarin je kunt selecteren hoe ver je verzekerd wilt zijn. Zoals hieronder weergegeven.

Ruiten en bandenverzekering

Ruiten en bandenverzekering, verzekert je tegen schade aan de ruiten en banden op jouw huurauto.

Roadside protection (BC)

Roadside protection is in het geval wanneer u een ongeluk onderweg krijgt, dat u verzekerd bent voor hulp en dus niet de volledige rekening van de hulpdienst hoeft te betalen. 

Personen ongevallen dekking

Personen ongevallen dekking is voor de mensen die met u mee reizen. Wanneer u deze verzekering neemt en er iets ernstigs met de andere inzittenden tijdens een ongeluk, bent u hiertegen verzekerd.