Prijs weergeven

Kan je een auto huren met een extra bestuurder?

Sixt biedt u de optie om de huurauto te delen met vrienden of familie door te kiezen voor de upgrade extra bestuurder. Een van de voordelen van het huren van een auto, is dat u kunt reizen en nieuwe plekken kunt ontdekken, maar al dat rijden is natuurlijk ook best vermoeiend. Het is daarom ideaal als u het rijden af kunt wisselen. Met de Sixt extra bestuurder optie kan iemand anders ook rijden, die dan ook nog steeds verzekerd is.

Huuropties bij autoverhuur Sixt

Voordelen van de extra bestuurder optie van Sixt autoverhuur

Bent u van plan om een roadtrip door Amerika te maken, dan is het wel zo fijn als u af en toe af kunt wisselen tussen rusten en het ontdekken van de beste wegen in de wereld.

  • Als u van plan bent om een nieuwe gezinsauto uit te proberen waar u samen met uw partner in zult gaan rijden, zorg er dan voor dat jullie beiden de auto uit kunnen proberen met de extra bestuurder upgrade.
  • Deze extra optie kan ook heel handig zijn als u op bezoek gaat bij familie en u meer vrijheid wilt. Op deze manier kunt u de verantwoordelijkheden delen, en iemand anders in de auto laten rijden, zodat u bij kan komen van de lange rit.

Met meerdere redenen om te kiezen voor onze betaalbare en zeer handige upgrade voor de extra bestuurder verzekering, hoeft u nu alleen nog maar de geschikte auto te kiezen.

Kies Sixt voor een unieke rij ervaring

Naast de voordelen van extra vrijheid die de extra bestuurder meebrengt, zijn er ook hele praktische redenen om te kiezen voor de extra bestuurder. Als u bijvoorbeeld ziek wordt tijdens het rijden, dan is het fijn als u de verantwoordelijkheden over kan dragen aan een andere bestuurder. Tijdens lange reizen is het verstandig om af en toe af te wisselen, zodat de reis veiliger en leuker wordt.

Het bedrag dat u moet betalen voor de extra bestuurder hangt af van een aantal factoren, maar in de meeste gevallen kost het niet veel. Zeker niet als u het vergelijkt met de tijd die u bespaart.

 

De voordelen van de extra bijrijder huuroptie:

  • U arriveert fitter en frisser op je bestemming
  • U voorkomt oververmoeidheid door het rijden af te wisselen
  • U geniet meer van de omgeving tijdens uw vakantie
  • U deelt het plezier van het rijden in een Sixt huurauto
Autoverhuur bij Sixt

Auto huren Nederland

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren