Prijs weergeven

Laat uw huurauto ophalen en afleveren

Kies met Sixt autoverhuur voor gemak en kies er voor om de huurauto bij je thuis te laten afleveren en ook weer op te laten halen. Deze optie is echt ideaal als u zelf geen tijd heeft om naar de verhuurlocatie te gaan, vanwege vakantiestress of gewoon vanwege een drukke baan, maar ook als u de locatie net iets te ver weg vindt. Is uw huurtermijn afgelopen? Dan komen wij de auto ook graag weer bij u ophalen.

Ophalen en afleveren | Sixt

Tot hoelaat kan ik mijn huurauto inleveren?

Bij de meeste locaties van Sixt is het mogelijk om de huurauto in te leveren tijdens openingstijden. Sommige locaties, voor vliegvelden, bieden ook de mogelijkheid om de huurauto op elk gewenst tijdstip in te leveren. De auto dient wel altijd binnen de afgesproken huurperiode ingeleverd te worden. Voor informatie over de openingstijden en de mogelijkheden van het Sixtstation bij u in de buurt kunt u altijd terecht op de stationpagina. 

Voordelen van de aflever en ophaal upgrade

  • Voorkom vakantiestress door een de Sixt huurauto bij u thuis af te laten leveren. Voordat u op vakantie gaat, heeft u al genoeg zaken te regelen, dan wilt u niet nog op pad om de huurauto op te halen.
  • Als u terug bent van vakantie, wilt u natuurlijk zo uitgerust mogelijk blijven. Niets is dan zo fijn als de Sixt medewerkers die uw huurauto weer op komen halen.
  • Heeft u een zakenbespreking waar u echt niet onderuit kunt? Waarom zou u dan tijd verspillen door naar de dichtsbijzijnde verhuurlocatie te komen? Laat de auto gewoon bij uw werk voorrijden, waardoor u, zodra u klaar bent met uw zakenbespreking, meteen op pad kan naar de volgende afspraak.

Genoeg redenen dus om voor de aflever en ophaal service van Sixt autoverhuur te kiezen. Wij proberen het auto huren zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Deze upgrade krijgt u voor een zeer kleine bijdrage, die niet op kan tegen het gemak dat u heeft als u kiest voor deze upgrade.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren Nederland

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Lange termijn huur

Lange termijn huur

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren