Laat je huurauto ophalen en afleveren

Kies met SIXT voor gemak en kies er voor om de huurauto bij je thuis te laten afleveren en ook weer op te laten halen. Deze optie is echt ideaal als je zelf geen tijd heeft om naar de verhuurlocatie te gaan, vanwege vakantiestress of gewoon vanwege een drukke baan, maar ook als je de locatie net iets te ver weg vindt. Is jouw huurtermijn afgelopen? Dan komen wij de auto ook graag weer bij jou ophalen.

[Translate to .nl nl_NL:] Delivery and pick-up services by Sixt

Voordelen van de aflever en ophaal upgrade

  • Voorkom vakantiestress door een de Sixt huurauto bij u thuis af te laten leveren. Voordat u op vakantie gaat, heeft u al genoeg zaken te regelen, dan wilt u niet nog op pad om de huurauto op te halen.
  • Als u terug bent van vakantie, wilt u natuurlijk zo uitgerust mogelijk blijven. Niets is dan zo fijn als de Sixt medewerkers die uw huurauto weer op komen halen.
  • Heeft u een zakenbespreking waar u echt niet onderuit kunt? Waarom zou u dan tijd verspillen door naar de dichtsbijzijnde verhuurlocatie te komen? Laat de auto gewoon bij uw werk voorrijden, waardoor u, zodra u klaar bent met uw zakenbespreking, meteen op pad kan naar de volgende afspraak.

Tot hoelaat kan ik mijn huurauto inleveren?

Bij de meeste locaties van Sixt is het mogelijk om de huurauto in te leveren tijdens openingstijden. Sommige locaties, voor vliegvelden, bieden ook de mogelijkheid om de huurauto op elk gewenst tijdstip in te leveren. De auto dient wel altijd binnen de afgesproken huurperiode ingeleverd te worden. Voor informatie over de openingstijden en de mogelijkheden van het Sixtstation bij u in de buurt kunt u altijd terecht op de stationpagina. 

AUTO HUREN, AF LATEN LEVEREN EN OP LATEN HALEN

Kies voor het gemak dat SIXT je biedt. Bij ons kun je namelijk een auto huren en deze bij jou thuis af laten leveren. Is jouw huurtermijn afgelopen, dan kun je de auto weer op laten halen zodat je zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.