Citroen DS3 huren

Citroën DS3 huren bij SIXT

Je kunt de Citroën DS3 op meerdere SIXT vestigingen huren. De elegante auto overtuigt vooral door zijn beweeglijke rijkarakteristieken en het rijplezier dat deze auto je biedt. Het sportieve rijgedrag heeft de auto onder meer te danken aan zijn geringe gewicht, dat 1.150 kilogram bedraagt. De DS3 is met voorwielaandrijving uitgerust en verbruikt per 100 kilometer slechts 6 liter benzine. Onze SIXT vestigingen zijn door heel Nederland te vinden. Wij zijn echter ook vindbaar door heel de wereld, met maar liefst meer dan 2000 vestigingen. Houd er rekening mee dat wij niet altijd een bepaald type auto kunnen aanbieden, maar dat we je een bepaalde voertuigcategorie garanderen.

Citroen DS3 huren
of vergelijkbaar (ECMR)
citroen ds3 3d weiss 2016
4 Stoelen 3 Deurs Handgeschakeld 1 Tassen 2 Koffers

Boek Economy of de Compacte Klasse

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare compacte auto's, zoals de Volkswagen Golf, Renault Clio en vergelijkbaar.

Citroen DS3: een auto met pittige klasse

De Citroën DS3 komt uit een rijke geschiedenis van het eigenzinnige merk Citroën. De DS is een afgeleide van "déesse" en dat betekent "goddin". De DS (en ID) stonden voor de grote, ruime en comfortabele sedan die ook bekend is als de "snoek". Het Franse merk besloot onlangs de DS-serie als premium-merk nieuw leven in te blazen en de Citroën DS3 is hier een gevolg van. Door een Citroën DS3 te huren laat je zien dat je het ontstaan van deze nieuwe geschiedenis een warm hart toedraagt. En wie daar minder interesse voor heeft: de Citroën DS3 is als huurauto bij SIXT een juiste keuze. De auto combineert veel binnenruimte en comfort met een sportief en compact uiterlijk. Naast het moderne uiterlijk is de Citroën DS3 uitgerust met de laatste voorzieningen op het gebied van veiligheid en comfort. Bij SIXT vind je altijd een Citroën DS3 naar keuze.

Redenen om voor een DS3 te kiezen:

  • Dankzij het lage basisgewicht van de auto is een sportief rijkarakter aanwezig
  • Een ode aan de rijke geschiedenis van het merk Citroën
  • Ondanks zijn sportieve rijeigenschappen ook een zuinige auto