Prijs weergeven

Citroën DS3 huren bij Sixt autoverhuur

U kunt de Citroën DS3 in meerdere Sixt filialen huren. De elegante auto overtuigt vooral door zijn beweeglijke rijkarakteristieken en het rijplezier dat deze auto u biedt. Het sportieve rijgedrag heeft de auto onder meer te danken aan zijn geringe gewicht, dat 1.150 kilogram bedraagt. De DS3 is met voorwielaandrijving uitgerust en verbruikt per 100 kilometer slechts 6 liter benzine. U zult onze Sixt filialen door heel Nederland verspreid vinden. Wij zijn echter ook vindbaar door heel de wereld, met maar liefst meer dan 2000 vestigingen. Houdt u er rekening mee dat wij u niet altijd een bepaald type auto kunnen aanbieden, maar dat wij u een bepaalde voertuigcategorie garanderen.

  • One-way huur mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Citroën DS3 huurauto

Citroen DS3: een auto met pittige klasse

De Citroën DS3 komt uit een rijke geschiedenis van het eigenzinnige merk Citroën. De DS is een afgeleide van "déesse" en dat betekent "goddin". De DS (en ID) stonden voor de grote, ruime en comfortabele sedan die ook bekend is als de "snoek". Het Franse merk besloot onlangs de DS-serie als premium-merk nieuw leven in te blazen en de Citroën DS3 is hier een gevolg van. Door een Citroën DS3 te huren laat u zien dat u het ontstaan van deze nieuwe geschiedenis een warm hart toedraagt. En wie daar minder interesse voor heeft: de Citroën DS3 is als huurauto bij autoverhuur Sixt een juiste keuze. De auto combineert veel binnenruimte en comfort met een sportief en compact uiterlijk. Naast het moderne uiterlijk is de Citroën DS3 uitgerust met de laatste voorzieningen op het gebied van veiligheid en comfort. Bij Sixt vindt u altijd een Citroën DS3 naar uw keuze.

 

Redenen om voor een DS3 te kiezen:

  • Dankzij het lage basisgewicht van de auto is een sportief rijkarakter aanwezig
  • Een ode aan de rijke geschiedenis van het merk Citroën
  • Ondanks zijn sportieve rijeigenschappen ook een zuinige auto

Gemakkelijk uw favoriete auto huren bij Sixt

Wilt u een Citroën DS3 huren? U kunt bij ons eenvoudig online de juiste auto en vestiging kiezen om de auto op te halen. U reserveert de Citroën DS3 eenvoudig hier online of u belt een vestiging van Sixt bij u in de buurt om op deze manier de auto te huren. Hoewel de Citroën DS3 compleet is, kunt u bij Sixt de huur altijd nog uitbreiden met extra's zoals bijvoorbeeld een kinderzitje, navigatiesysteem of extra verzekeringen.

Andere Citroën modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren