Citroen C4 huren

Citroën C4 Cactus huren

Wil je ook gezien worden in deze trendy auto? Deze unieke Citroën combineert eenvoudige techniek met een spectaculair uiterlijk. Met de turbo driecilinder rijdt de Citroën C4 Cactus lekker mee. Het unieke uiterlijk van de wagen komt onder andere door de 'airbumps', deur-beschermende kussentjes aan beide zijkanten van de auto, welke bescherming bieden tegen lichte beschadigingen. Daarnaast rijdt deze auto zuinig en comfortabel.

Citroen C4 huren
of vergelijkbaar (CCMR)
citroen c4 cactus 5d weiss 2016
4 Stoelen 3 Deurs Handgeschakeld 1 Tassen 2 Koffers

De Citroën Cactus bij SIXT

De Cactus ziet er van binnen geweldig uit met dank aan zijn strakke dashboard. Twee grote schermen bieden de mogelijkheid alles te bedienen: van navigatie tot de airco en het multimedia systeem. De kofferbak heeft een inhoud van ruim 358 liter; zeker voldoende om al jouw bagage mee te nemen. De zachte stoelen zijn met elkaar verbonden, waardoor het lijkt of je samen op de bank zit. Dit is erg gezellig in combinatie met het panoramische zonnedak; lekker licht! De Citroën C4 Cactus is erg luxe en daarbij zeer praktisch: een geschikte auto om er eens lekker op uit te gaan.

Waar kun je een Citroën C4 Cactus huren

SIXT biedt de mogelijkheid om een Citroën C4 Cactus te huren. Heb je zin om eens een lekker dagje door Nederland te scheuren in deze stoere Citroën C4 Cactus? De stoelen van de auto worden dankzij de heerlijk zachte rugleuningen ook wel heuse fauteuils genoemd. Bij SIXT huur je gemakkelijk een Citroën C4 Cactus, met meer dan 2000 vestigingen wereldwijd is er altijd wel een locatie in de buurt waar je 'm kunt afhalen.