Prijs weergeven

Citroën C4 huren

U zult genieten van een aangenaam rijcomfort, wanneer u besluit de trendy Citroën C4 te huren bij Sixt. Het ruime voertuig beschikt over voldoende plaats voor 5 personen en bagage. Een speciaal voordeel van de C4 is dat deze is uitgerust met een akoestische en visuele parkeersassistent. Natuurlijk bieden wij deze auto ook met airconditioning aan, de temperatuur voor zowel de berijder als de bijrijder kan individueel worden ingesteld. U kunt een kinderzitje eenvoudig monteren dankzij de Isofix bevestigingen.De kofferruimte is verrassend ruim en bovendien kan de achterste zitbank van de C4 naar beneden worden geklapt.

  • Airconditioning
  • 5 zitplaatsen
  • Kinderzitje mogelijk
Citroën C4 huurauto
Momenteel niet beschikbaar

De Citroën C4 heeft veel te bieden

Wanneer u besluit de Citroën C4 te huren, zullen al uw passagiers een ruimte plek krijgen. Het is dan ook een ideale auto voor vakanties. Door de omklapbare stoelen achterin kunt u ook uw bagage voor meerdere weken meenemen. Voor tijdens het rijden in bergachtig gebied is er een hellingsproef aanwezig. Ook als stadsauto is de C4 geschikt. Dankzij zijn parkeerassistent en elektronische handrem kunt u ook in de kleinste parkeerplekken terecht. Andere voordelen die de C4 u biedt:

 

  • De deuren van de auto worden automatisch op slot gezet tijdens een aanrijding. Bij een ongeval worden de deuren zelfs gelijk ontgrensd. Dit zorgt voor extra veiligheid.
  • De alarmlichten zullen automatisch aangezet worden indien u abrupt remt en waarschuwt hierdoor het overige verkeer achter u.
  • De cruise control kan tot maar liefst 5 verschillende snelheden worden geprogrammeerd. Deze functie is vooral bij langere ritten op de snelweg behulpzaam.

De altijd al geliefde Citroën

De Citroën C4 is sinds eind 2004 beschikbaar. Van 1928 tot 1932 werden er echter ook al voertuigen onder de naam C4 geproduceerd. Vandaag de dag is de Citroën C4 een geliefd voertuig bij zowel jonge als oude mensen, zelfs in de racewereld is deze auto vertegenwoordigd met de Citroën C4 WRC tijdens de rally races.  

Andere Citroën modellen van Sixt

Houdt u er rekening mee dat wij u niet een bepaald model auto kunnen garanderen, maar dat wij u een specifieke voertuigcategorie garanderen.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren