Prijs weergeven

Citroën C3 huren

De Citroën C3 overtuigt door zijn compacte afmetingen. Het is dan ook niet voor niets een auto die uitermate geschikt is voor het stadsverkeer. U kunt dankzij de compacte afmetingen van deze auto overal in de stad terecht. Daarnaast zal deze Citroën u overtuigen door zijn overzichtelijkheid.

Het voor Citroën typische design krijgt door de nieuwe LED koplampen een extra aantrekkelijke uitstraling. Niet alleen is de C3 eenvoudig in gebruik, ook uw bagage inpakken gaat gemakkelijk dankzij het ruime laadvolume van de kofferbak. Deze auto is dan ook geschikt voor vrijwel iedereen en is nu ook beschikbaar in de Aircross uitvoering.

  • One-way huur mogelijk
  • 5 zitplaatsen
  • Bijrijder mogelijk
Citroën C3 huurauto

Handige info over de Citroën C3

De Citroën C3 heeft een draaicirckel van slechts 10,2 meter. Bovendien is dit model een veilige auto; hij is uitgerust met zes airbags, een krachtig remsysteem en de buitenste zitplaatsen hebben Isofix-bevestigingen voor een eventueel kinderzitje. De Citroën C3 is bovendien een ecologisch verantwoorde keuze. De C3 is een lichte auto, met een laag brandstofverbruik en een FAP roetfilter. Compact, veilig, ecologisch verantwoord, overzichtelijk, is dat alles? Zeker niet! Naast de genoemde eigenschappen is deze Citroën ook gewoon een mooie auto, met een smaakvol interieur en een uitstekend rijgedrag.

Hoe en waar een Citroën C3 te huren

Als u besluit een Citroën C3 te huren, bent u bij Sixt aan het goede adres. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons gemakkelijk een auto huren. Spreekt u graag iemand persoonlijk? Dan kunt u ons bellen. Regelt u zaken graag via internet? Dan kunt u de auto huren hier op de website. En als u het graag via uw telefoon regelt, hebben wij een speciale app die gratis is de downloaden in de App store. Veel rijplezier toegewenst!

Andere Citroën modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren