Citroën C3 huren

Citroën C3 huren

De Citroën C3 overtuigt door zijn compacte afmetingen. Het is dan ook niet voor niets een auto die uitermate geschikt is voor het stadsverkeer. Je kunt dankzij de compacte afmetingen van deze auto overal in de stad terecht. Daarnaast zal deze Citroën je overtuigen door zijn overzichtelijkheid. Het voor Citroën typische design krijgt door de nieuwe LED koplampen een extra aantrekkelijke uitstraling. Niet alleen is de C3 eenvoudig in gebruik, ook je bagage inpakken gaat gemakkelijk dankzij het ruime laadvolume van de kofferbak. Deze auto is dan ook geschikt voor vrijwel iedereen en is nu ook beschikbaar in de Aircross uitvoering.

Citroën C3 huren
of vergelijkbaar
citroen c3 weiss 5d 2019
5 Stoelen 4 Deurs Handgeschakeld Airconditioning 2 Tassen 1 Koffers

Handige info over de Citroën C3

De Citroën C3 heeft een draaicirckel van slechts 10,2 meter. Bovendien is dit model een veilige auto; hij is uitgerust met zes airbags, een krachtig remsysteem en de buitenste zitplaatsen hebben Isofix-bevestigingen voor een eventueel kinderzitje. De Citroën C3 is bovendien een ecologisch verantwoorde keuze. De C3 is een lichte auto, met een laag brandstofverbruik en een FAP roetfilter. Compact, veilig, ecologisch verantwoord, overzichtelijk, is dat alles? Zeker niet! Naast de genoemde eigenschappen is deze Citroën ook gewoon een mooie auto, met een smaakvol interieur en een uitstekend rijgedrag.

Hoe en waar een Citroën C3 te huren

Als je besluit een Citroën C3 te huren, ben je bij SIXT aan het goede adres. Voor een scherpe prijs kun je bij ons gemakkelijk een auto huren via de boekingsmachine op onze website of via de SIXT app. Veel rijplezier toegewenst!