Prijs weergeven

Citroën C1 huren

Onze autoverhuur heeft de excentrieke Citroën C1 in de collectie en biedt je de mogelijkheid de Citroën C1 te huren en een bijzondere rijervaring te beleven. De kleine maar opmerkelijk vormgegeven auto is zeer geschikt om bezienswaardigheden en andere adressen in en rond de stad te bezoeken.

  • One-way huur mogelijk
  • Kinderzitje mogelijk
  • Bijrijder mogelijk
Citroën C1 huurauto
Momenteel niet beschikbaar

Daarnaast biedt de Citroën C1 ook voldoende comfort en vermogen voor langere afstanden.

Bijzonderheden van de Citroën C1

Citroën heeft door de jaren heen naam gemaakt op het gebied van buitengewoon design. De Citroën C1 is daar opnieuw een bewijs van. De auto heeft vrolijke elementen, dynamische lijnen en daardoor een apart karakter. De Citroën C1 is daarnaast voorzien van bruikbare en moderne techniek die de bediening van de auto vergemakkelijken. Door het compacte formaat en de wendbaarheid kun je met de Citroën C1 eenvoudig door de kleinste straten manoeuvreren. De wegligging en vering zorgen bovendien voor een aangename rijervaring als je een langere afstand aflegt. Wil je de Citroën C1 huren, dan is het ook mogelijk uw huurauto uit te rusten met accessoires en extra's zoals een kinderzitje of banden die geschikt zijn voor de wintermaanden. Onze autoverhuur biedt met de Citroën C1 voldoende elementen voor een avontuurlijke maar ook veilige autorit.

De constante service van Sixt

Sixt biedt al vele jaren de mogelijkheid om op een flexibele en voordelige wijze een auto te huren. Via de vele verhuurstations op diverse locaties kunnen we u voorzien van de auto die aan je specifieke wensen voldoet.  Ook voor informatie over de huur en verdere mogelijkheden kun je bij onze vestigingen terecht. Daarnaast is het mogelijk om online informatie te vinden en voorafgaand aan uw reis een Citroën C1 te reserveren. Bezoekt u daarvoor onze website of maak gebruik van onze handige app. We bieden je graag een betrouwbare en comfortabele huurauto.

Andere Citroën modellen van Sixt

Wij kunnen helaas niet altijd garanderen dat je een Citroën C1 zult ontvangen, maar je zult altijd een vervangende wagen ontvangen uit dezelfde klasse.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren