Citroen C1 huren

Citroën C1 huren

Ons autoverhuur heeft de excentrieke Citroën C1 in de collectie en biedt je de mogelijkheid de Citroën C1 te huren en een bijzondere rijervaring te beleven. De kleine maar opmerkelijk vormgegeven auto is zeer geschikt om bezienswaardigheden en andere adressen in en rond de stad te bezoeken. Daarnaast biedt de Citroën C1 ook voldoende comfort en vermogen voor langere afstanden.

Citroen C1 huren
of vergelijkbaar (MBMR)
citroen c1 5d silber rot 2014
4 Stoelen 5 Deurs Handgeschakeld Benzine Airconditioning 1 Tassen

Bijzonderheden van de Citroën C1

Citroën heeft door de jaren heen naam gemaakt op het gebied van buitengewoon design. De Citroën C1 is daar opnieuw een bewijs van. De auto heeft vrolijke elementen, dynamische lijnen en daardoor een apart karakter. De Citroën C1 is daarnaast voorzien van bruikbare en moderne techniek die de bediening van de auto vergemakkelijken. Door het compacte formaat en de wendbaarheid kun je met de Citroën C1 eenvoudig door de kleinste straten manoeuvreren. De wegligging en vering zorgen bovendien voor een aangename rijervaring als je een langere afstand aflegt. Wil je de Citroën C1 huren, dan is het ook mogelijk jouw huurauto uit te rusten met accessoires en extra's zoals een kinderzitje of banden die geschikt zijn voor de wintermaanden. Onze autoverhuur biedt met de Citroën C1 voldoende elementen voor een avontuurlijke maar ook veilige autorit.

De constante service van SIXT

SIXT biedt al vele jaren de mogelijkheid om op een flexibele en voordelige wijze een auto te huren. Via de vele verhuurstations op diverse locaties kunnen we je voorzien van de auto die aan je specifieke wensen voldoet. Ook voor informatie over de huur en verdere mogelijkheden kun je bij onze vestigingen terecht. Daarnaast is het mogelijk om online informatie te vinden en voorafgaand aan jouw reis een Citroën C1 te reserveren. Bezoek daarvoor onze website of maak gebruik van onze handige app. We bieden je graag een betrouwbare en comfortabele huurauto.