Prijs weergeven

Bestelbus en vrachtwagen huren Utrecht

Iedereen wilt zoveel mogelijk geld besparen bij een verhuizing. Een busje huren in Utrecht is een manier om dat te doen.

 

 

Bestelbus en vrachtwagen huren bij Sixt

Sixt biedt verschillende diensten aan in Utrecht bij het huren van een bestelbus. U kunt ook gebruik maken van de verhuisrekenhulp om te berekenen hoeveel laadruimte er nodig is voor uw verhuizing. Op die manier komt u precies te weten welke bestelbus u moet huren om uw spullen gemakkelijk en betrouwbaar te vervoeren vanaf Utrecht. Verder kunt u de checklist voor verhuizingen gebruiken die Sixt speciaal voor de huurders heeft opgesteld. Deze lijst is heel handig zodat u niets vergeet bij uw verhuizing.

Busje huren: Categorie A

Busje huren

Bus huren: Categorie V

Bus huren

Bestelbus huren: Categorie S

Bestelbus huren

Vrachtwagen huren: Categorie W

Vrachtwagen huren

In Utrecht kunt u eenvoudig en goedkoop een busje huren bij Sixt. U kunt dan zelf beslissen wanneer u verhuist en hoe u uw spullen transporteert. U bent daarbij niet afhankelijk van een verhuisbedrijf. U kunt met Sixt autoverhuur in Utrecht afspreken wanneer u langskomt om bij een verhuurlocatie een busje te huren. Een bus huren in Utrecht is niet alleen nuttig maar ook voordelig omdat u veel minder betaalt dan wanneer u een verhuisbedrijf inhuurt. 

 

 

Sixt bestelbus locaties in Utrecht

Goedkoop een bus huren in Utrecht bij Sixt autoverhuur

Het boekingsproces is bij ons snel en eenvoudig. Bovendien is het bij Sixt Utrecht mogelijk om via verschillende kanalen een bestelbus te reserveren. Reserveren kan ook via de smartphone apps van Sixt, beschikbaar voor onder meer Android.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de dichtsbijzijnde verhuurlocatie van Sixt in Utrecht. U ontvangt dan uitgebreid informatie over de voorwaarden, het ophalen in Utrecht en het afleveren van de bestelbus en natuurlijk de extra services en aanbiedingen van Sixt. Kortom, een busje huren in Utrecht biedt u veel extra's!

Auto huren Utrecht

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Studenten auto huren

Studenten auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren Utrecht

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren Utrecht

Sportauto huren