Prijs weergeven

Home >>  >>  

BMW Z4 huren

Ook voor betrouwbaar sportief vervoer kunt je terecht bij onze autoverhuur om onder andere een fraaie BMW Z4 te huren. Deze opvolger van de BMW Z3 is een echte kanjer op de weg die sportieve chauffeurs bijzonder weet te inspireren. Een BMW Z4 huren is een echte aanrader wanneer je leuke uitstapjes wilt maken met sportief vervoer waarbij moderne techniek en een zeer aantrekkelijk uiterlijk hand in hand gaan. Sixt heeft bij alle locaties een uitmuntende BMW Z4 voor je klaar staan. Je kunt er daarbij van op aan dat deze BMW van recente datum is en technisch perfect aan je wordt afgeleverd.

  • Bijrijder mogelijk
  • Premium auto
  • Cabrio
BMW Z4 huurauto
Zitplaatsen 2
Deuren 2
Transmissie Handmatig
Uitvoering Sportcoupé
Brandstof Benzine
ACRISS PTMR
Minimum leeftijd 25 jaar
Momenteel niet beschikbaar

Van luxe genieten? Huur een BMW Z4 bij Sixt

Bij Sixt kun je de BMW Z4 huren op eenvoudige wijze en tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. Zoals je dat van ons mag verwachten staan de medewerkers bij onze autoverhuur je graag met raad en daad terzijde bij het huren van de BMW Z4. Je kunt altijd rekenen op Sixt voor passend vervoer in uw specifieke situatie. Wij verhuren diverse aantrekkelijke personenauto's in alle klassen vanaf een handige kleinere stadsauto tot en met een zeer luxueuze directiewagen waarmee je een goede indruk maakt tijdens een belangrijke zakenreis. En voor stijlvol sportief vervoer kun je nu bij onze autoverhuur dus onder meer de BMW Z4 huren in een zeer aansprekende coupé- of roadsteruitvoering.

Wie wil er nou niet een keer voor een aangename prijs een mooie BMW Z4 huren!

De BMW Z4 oefent op veel mensen een grote aantrekkingskracht uit. En dat is niet verwonderlijk wanneer je deze fraaie BMW eens goed bekijkt. De Duitse gründlichkeit en een moderne sportieve uitstraling zijn bij dit model van BMW op geraffineerde wijze met elkaar verweven tot één bijzonder snel en luxe vervoermiddel dat zijn weerga niet kent. Je bent van harte welkom bij onze autoverhuur bij jou in de buurt waar onze ervaren medewerkers u alles kunnen vertellen over de voordelen van het huren van een auto bij Sixt in het algemeen en over de BMW Z4 in het bijzonder!

Andere BMW modellen van Sixt

Sixt Autoverhuur kan niet garanderen dat je een BMW z4 zult ontvangen, maar je zal een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse verkrijgen: PTMR.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren