BMW X5 huren
Nu bij SIXT
BMW X5

BMW X5 huren

Ook een luxueuze en robuuste SUV als de BMW X5 huren behoort bij Sixt tot de mogelijkheden. In het wagenpark bij onze autoverhuur kun je kiezen voor één of meerdere modellen die zowel technisch als qua uiterlijk in bijzonder goede staat verkeren. Je zult verrast zijn over de aantrekkelijke prijs die je betaald wanneer je besluit om bij ons een BMW X5 te huren. Zoals je dat met de andere auto's van ons verhuurbedrijf ook gewend bent, ben je met het huren van een BMW X5 ook goedkoop uit ten opzichte van veel andere aanbieders. Met de BMW X5 kies je voor een auto die staat voor veiligheid, comfort, sportief rijgedrag en veel praktische binnenruimte.

BMW X5
of vergelijkbaar (XFAR)
bmw x5 5d weiss 2018
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Diesel Airconditioning 3 Tassen

Vandaag nog voordelig bij Sixt autoverhuur een BMW X5 huren!

Het is niet voor niets dat de BMW X5 als een SUV te boek staat. Deze auto heeft alle sportieve en technische eigenschappen in zich die je je als liefhebber maar kunt wensen en de wagen laat je ook in ruig terrein niet snel in de steek. Daarnaast is de wat hogere instap van de BMW X5 voor veel mensen zeker ook een voordeel.

Sixt nodigt je van harte uit om eens zo'n sterke BMW X5 te huren!

Begin de dag goed en besluit om vandaag nog zo'n indrukwekkende BMW X5 te huren voor een opvallend vriendelijke prijs zoals je die alleen maar bij de Sixt autoverhuur zult tegenkomen. Of je de BMW X5 nu voor privé doeleinden zoals een vakantie nodig heeft, of voor zakelijke aangelegenheden, je zit met deze auto altijd goed als het gaat om comfortabel, veilig en fraai ogend vervoer.

Als je op zoek bent naar een krachtige ruime huurauto waarmee je goed voor de dag komt, dan nodigt Sixt je uit om eens een BMW X5 te huren. Het rijden in een in nieuwstaat verkerende BMW X5 van onze autoverhuur zal je zeker bevallen. Wij zijn gewend om al onze auto's tegen heldere voorwaarden razendsnel aan je te kunnen verhuren vanaf één van onze vele locaties die je kunt vinden op onze website!

Technische gegevens

Motor

Cylinder 6
Capacity 2.993 ccm
Max speed 230 Km/h
Acceleration: 0 - 100 Km/h 5.9 s
Max. power 313 hp
Max. power at speed 4400 1/min
Max. torque 630 Nm
At speed 1500/2500 1/min

Technical Details

Length 4.886 mm
Height 1.762 mm
Wheelbase 2.933 mm
Luggage capacity 650-1870 l
Fuel capacity 85 l
Tare 2.110 kg