BMW X3 HUREN
Nu bij SIXT
BMW X3 huren

BMW X3 huren

Bij SIXT kun je tegenwoordig ook terecht om een BMW X3 te huren! Tegen een voordelig tarief rijd je in deze sportieve en luxe terreinwagen die niet alleen geschikt is voor gebruik in de stad of op de verharde weg, maar ook off road indrukwekkende prestaties levert. Door bij ons een BMW X3 te huren op de momenten dat je een betrouwbare en mooie huurauto nodig hebt, bespaar je de kosten en de lasten die autobezit met zich meebrengt. Sixt autoverhuur zorgt voor het onderhoud en het rijplezier van een BMW X3 is voor jou.

BMW X3 huren
of vergelijkbaar (LFAR)
bmw x3 5d grau 2018
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 3 Tassen

De voordelen van een BMW X3

Met ruimte voor vijf passagiers en vier koffers heb je in een BMW X3 een riante auto om een gezelschap inclusief bagage te vervoeren. Het interieur van deze huurauto is gericht op comfort en de X3 beschikt over meerdere bekerhouders, extra opbergruimte in het dashboard en genoeg beenruimte voor zelfs de langste chauffeurs en passagiers. Door de hoog geplaatste stoelen heeft iedereen in een BMW X3 een mooi uitzicht, wat deze auto ook uitermate geschikt maakt voor lange tochten door de natuur. Een BMW X3 is gemaakt met kwalitatief hoogwaardige materialen waardoor de auto niet alleen zeer veilig en betrouwbaar is, maar ook uitstekende geluidsisolatie kan bieden: je geniet tijdens het rijden van je eigen muziek, ongestoord door hinderlijke geluiden van buitenaf. Het aerodynamische design zorgt ervoor dat de BMW X3 tevens zuinig is en de energiebesparende LED-lampen binnen en buiten de auto dragen bij aan deze efficiëntie.

Een auto huren bij SIXT

Een BMW X3 huren is een makkelijk proces. Wij beschikken over talloze locaties in binnen- en buitenland, waardoor een auto huren nog nooit zo aantrekkelijk is geweest. Van Amsterdam tot Maastricht, van Groningen tot Utrecht: je kunt op allerlei plekken in Nederland terecht voor een BMW X3. Gun uzelf een luxe rijervaring en reserveer telefonisch of online deze stoere SUV.