Prijs weergeven

Home >>  >>  

BMW X3 huren

Bij Sixt autoverhuur kun je tegenwoordig ook terecht om een BMW X3 te huren! Tegen een voordelig tarief rijdt u in deze sportieve en luxe terreinwagen die niet alleen geschikt is voor gebruik in de stad of op de verharde weg, maar ook off road indrukwekkende prestaties levert.

  • Kinderzitje mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
BMW X3 huurauto

Door bij ons een BMW X3 te huren op de momenten dat je een betrouwbare en mooie huurauto nodig hebt, bespaar je de kosten en de lasten die autobezit met zich meebrengt. Sixt autoverhuur zorgt voor het onderhoud en het rijplezier van een BMW X3 is voor jou.

De voordelen van een BMW X3

Met ruimte voor vijf passagiers en vier koffers heb je in een BMW X3 een riante auto om een gezelschap inclusief bagage te vervoeren. Het interieur van deze huurauto is gericht op comfort en de X3 beschikt over meerdere bekerhouders, extra opbergruimte in het dashboard en genoeg beenruimte voor zelfs de langste chauffeurs en passagiers. Door de hoog geplaatste stoelen heeft iedereen in een BMW X3 een mooi uitzicht, wat deze auto ook uitermate geschikt maakt voor lange tochten door de natuur. Een BMW X3 is gemaakt met kwalitatief hoogwaardige materialen waardoor de auto niet alleen zeer veilig en betrouwbaar is, maar ook uitstekende geluidsisolatie kan bieden: je geniet tijdens het rijden van je eigen muziek, ongestoord door hinderlijke geluiden van buitenaf. Het aerodynamische design zorgt ervoor dat de BMW X3 tevens zuinig is en de energiebesparende LED-lampen binnen en buiten de auto dragen bij aan deze efficiëntie.

Een auto huren bij Sixt

Een BMW X3 huren is een makkelijk proces. Wij beschikken over talloze locaties in binnen- en buitenland, waardoor een auto huren nog nooit zo aantrekkelijk is geweest. Van Amsterdam tot Maastricht, van Groningen tot Utrecht: je kunt op allerlei plekken in Nederland terecht voor een BMW X3. Gun uzelf een luxe rijervaring en reserveer telefonisch of online deze stoere SUV.

360° uitzicht: de BMW X3 van binnen

Andere BMW modellen van Sixt

Door een beperkt aanbod kunnen we niet garanderen dat er op ieder moment een BMW X3  beschikbaar zal zijn, maar je bent er wel van verzekerd dat je altijd een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse zal ontvangen.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren