Prijs weergeven

Home >>  >>  

BMW X1 huren

Je kunt bij Sixt nu ook een BMW X1 huren, een compacte SUV die je een sportieve rij-ervaring biedt. De BMW X1 is een auto die klasse uitstraalt en voorzien is van alle nodige luxe en comfort. Zowel voor je zakenreis als voor je vakantie of stedentrip kun je deze auto huren. Je bent daarmee verzekerd van een plezierig en bovendien veilige reis. De BMW X1 is een complete en stijlvolle auto waarmee je gegarandeerd rijplezier beleeft.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
BMW X1 huurauto

De voordelen van een BMW X1

Een BMW X1 is uitgerust met innovatieve en high-tech elementen, tot in detail met veel stijl vormgegeven. Of je nu op binnenwegen rondtrekt of met meer snelheid op een van de autowegen rijdt, je zult onder de indruk zijn van de dynamiek van de BMW X1. Het sportieve onderstel en de innovatieve vering zorgen voor een soepele bediening en een vlotte rijstijl zonder in te boeten op comfort. Ook het interieur van de BMW X1 is voorzien van bijzondere accessoires, aangename zittingen en meer dan voldoende ruimte voor jezelf en eventuele medereizigers. We bieden je daarnaast ook de mogelijkheid de BMW X1 uit te rusten met accessoires en extra's als een automaat of een kinderzitje. Samen met een passende verzekering kun je een BMW X1 huren en beschikken over een moderne, betrouwbare en veilige huurauto.

Sixt autoverhuur biedt u betrouwbare service

Onze autoverhuur heeft vele verhuurstations waar je terecht kunt om een BMW X1 te huren. We staan daar graag voor je klaar om je te informeren over alle mogelijkheden. Je kunt ook voorafgaand aan je reis een BMW X1 huren via onze website. Ook hebben we een app die je op verschillende apparaten kunt gebruiken. Je kunt daarmee online een auto reserveren die vervolgens op de gekozen locatie voor je klaar staat.

360° uitzicht: de BMW X1 van binnen

Wij kunnen helaas niet garanderen dat de BMW X1 beschikbaar is. In dit geval zal je altijd een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse ontvangen.

Andere BMW modellen van Sixt

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren