BMW X1 huren

BMW X1 huren

Je kunt bij SIXT nu ook een BMW X1 huren, een compacte SUV die je een sportieve rij-ervaring biedt. De BMW X1 is een auto die klasse uitstraalt en voorzien is van alle nodige luxe en comfort. Zowel voor je zakenreis als voor je vakantie of stedentrip kun je deze auto huren. Je bent daarmee verzekerd van een plezierig en bovendien veilige reis. De BMW X1 is een complete en stijlvolle auto waarmee je gegarandeerd rijplezier beleeft.

BMW X1 huren
of vergelijkbaar
bmw x1 5d weiss 2015
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Airconditioning 3 Tassen 2 Koffers

Boek een SUV of vergelijkbaar

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare premium full-size SUV's, zoals de Jeep Grand Cherokee, VW Tiguan en vergelijkbaar.

De voordelen van een BMW X1

Een BMW X1 is uitgerust met innovatieve en high-tech elementen, tot in detail met veel stijl vormgegeven. Of je nu op binnenwegen rondtrekt of met meer snelheid op een van de autowegen rijdt, je zult onder de indruk zijn van de dynamiek van de BMW X1. Het sportieve onderstel en de innovatieve vering zorgen voor een soepele bediening en een vlotte rijstijl zonder in te boeten op comfort. Ook het interieur van de BMW X1 is voorzien van bijzondere accessoires, aangename zittingen en meer dan voldoende ruimte voor jezelf en eventuele medereizigers. We bieden je daarnaast ook de mogelijkheid de BMW X1 uit te rusten met accessoires en extra's als een automaat of een kinderzitje. Samen met een passende verzekering kun je een BMW X1 huren en beschikken over een moderne, betrouwbare en veilige huurauto.

SIXT biedt betrouwbare service

Ons autoverhuur heeft vele vestigingen waar je terecht kunt om een BMW X1 te huren. We staan daar graag voor je klaar om je te informeren over alle mogelijkheden. Je kunt ook voorafgaand aan je reis een BMW X1 huren via onze website. Ook hebben we een app die je op verschillende apparaten kunt gebruiken. Je kunt daarmee online een auto reserveren die vervolgens op de gekozen locatie voor je klaar staat.