Prijs weergeven

Home >>  >>  

BMW modellen huren bij Sixt

Bij autoverhuur Sixt huurt u een BMW. Deze topklasse auto's zijn een genot om in te reizen. Wij bieden u verschillende sportieve modellen. Maakt u een zakelijke reis en heeft u een huurauto nodig? Huur een sportieve M4 Coupé met schitterende velgen. Reserveer uw auto gewoon online en geniet van de luxe!

  • Bijrijder mogelijk
  • Premium auto
  • Sportwagen
Zitplaatsen 4
Deuren 2
Transmissie Automaat
Uitvoering Coupé
Brandstof Benzine
ACRISS LZAR
Minimum leeftijd 25 jaar

Huur een auto, de M4 Coupé heeft extra's!

De M4 Coupé biedt voordelen en comfort:

  • Sportief design met krachtige lijnen en aerodynamische elementen en een luxe binnenkant. De stoelen zijn ergonomisch gevormd en het dashboard is geavanceerd.
  • Hoge toeren draaiende bi-turbo motor en indrukwekkend motorgeluid.
  • Een veilige auto met moderne veligheidsgordels en een optimale performance door een dynamische stabiliteits controle. Alle elementen van de auto qua besturing, motor en onderstel zijn perfect op elkaar afgestemd. De wielen hebben een goede grip op het wegdek. De auto is goed in balans.

Een M4 Coupé huren is het summum van luxe op uw bijzondere zakenreis. Daarbij komt dat dit excellente model in verhouding ook zuinig rijdt. Kies voor een sportieve en krachtige huurauto, huur een BMW!

BMW M4 Coupé huren is betaalbaar

U vraagt zich af hoe u een auto kunt huren? Neem met onze verhuur online of telefonisch contact op voor auto huren. We zijn de specialist in betaalbare auto-verhuur en bieden u moderne wagens van topklasse. De verhuur van een M4 Coupé voor uw road trip is zo geregeld. Wij kunnen u geen BMW model beloven voor uw zakelijke uitstapje, maar we zorgen er wel altijd voor, dat u een gelijkwaardige auto uit uw gekozen categorie krijgt. Het model is vergelijkbaar met de auto die u voor uw vakantie wenst. Huur nu een auto via Sixt!

Andere BMW modellen van Sixt

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren