hero bmw m3 lx 05
BMW M3 Huren
Nu bij SIXT
BMW M3 huren

Huur een BMW M3 Limousine bij Sixt

Het nieuwste M3 Limousine model van BMW heeft alles in de overtreffende trap: Het uiterlijk van een sportauto met 4 deuren, een adembenemend design en bijzonder indrukwekkende luchtinlaten in de neus.

BMW M3 huren
of vergelijkbaar (SSMX)
bmw m3 4d blau 2017
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 2 Tassen

Auto huren in de overtreffende trap

Was je van BMW al heel wat gewend op het gebied van uiterlijk en kracht. Met de verhuur van deze nieuwe M3 Limousine begeeft SIXT zich nadrukkelijk in de overtreffende trap. Huur een gestroomlijnd model dat qua styling geheel op de autorace is toegespitst. De auto staat laag op de wielen, maar is tegelijk bijzonder soepel te hanteren. Met 6 versnellingen in de handgeschakelde versie, heb je het beheer over een 3,0-liter M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. Die motor biedt ongekende power, mede dankzij een extreem hoog koppel van maximaal 550 Nm. Accelereren is geen enkel probleem. Ook manoeuvreren gaat uitstekend. En dan hebben we het bij deze auto nog niet eens gehad over het uiterst sportieve motorgeluid. Wist je trouwens dat deze BMW allerlei innovaties uit de autosport in zich bergt. Ook is de auto een meester in het lichte gewicht. Dit begint al bij de carbonvezel-keramische remschijven. Maar ook de aluminium wielen zijn opvallend licht. Het speciaal geconstrueerde kunststof dak maakt de top van de auto minder zwaar en draagt daardoor bij aan de sportieve wendbaarheid.

Huur een auto voor jouw plezier

Met de verhuur van deze sportieve auto, bieden wij je de mogelijkheid met veel plezier de weg op te gaan. Je ervaart de vrijheid van een zeer luxe automodel dat uiterst prettig rijdt. Door de uitstekende wegligging is deze M3 Limousine ook erg veilig.