Prijs weergeven

Home >>  >>  

Huur een BMW M3 Limousine bij Sixt

Het nieuwste M3 Limousine model van BMW heeft alles in de overtreffende trap: Het uiterlijk van een sportauto met 4 deuren, een adembenemend design en bijzonder indrukwekkende luchtinlaten in de neus.

  • Bijrijder mogelijk
  • Premium auto
  • Sportwagen
Zitplaatsen 5
Deuren 4
Transmissie Automaat
Uitvoering Limousine
Brandstof Benzine
ACRISS LCMR
Minimum leeftijd 25 jaar

Auto huren in de overtreffende trap

Was u van BMW al heel wat gewend op het gebied van uiterlijk en kracht. Met de verhuur van deze nieuwe M3 Limousine begeeft Sixt zich nadrukkelijk in de overtreffende trap. Huur een gestroomlijnd model dat qua styling geheel op de autorace is toegespitst. De auto staat laag op de wielen, maar is tegelijk bijzonder soepel te hanteren. Met 6 versnellingen in de handgeschakelde versie, heeft u het beheer over een 3,0-liter M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. Die motor biedt ongekende power, mede dankzij een extreem hoog koppel van maximaal 550 Nm. Accelereren is geen enkel probleem. Ook manoeuvreren gaat uitstekend. En dan hebben we het bij deze auto nog niet eens gehad over het uiterst sportieve motorgeluid. Wist u trouwens dat deze BMW allerlei innovaties uit de autosport in zich bergt. Ook is de auto een meester in het lichte gewicht. Dit begint al bij de carbonvezel-keramische remschijven. Maar ook de aluminium wielen zijn opvallend licht. Het speciaal geconstrueerde kunststof dak maakt de top van de auto minder zwaar en draagt daardoor bij aan de sportieve wendbaarheid.

Huur een auto voor uw plezier

Met de verhuur van deze sportieve auto, bieden wij u de mogelijkheid met veel plezier de weg op te gaan. U ervaart de vrijheid van een zeer luxe automodel dat uiterst prettig rijdt. Door de uitstekende wegligging is deze M3 Limousine ook erg veilig. 

Andere BMW modellen van Sixt

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren