hero bmw M2 coupe mf 01
BMW M2 huren
Nu bij SIXT
BMW M2 Huren

BMW M2 huren

Huur een BMW M2 Coupé en maak je klaar voor krachtige prestaties. Het concept en het design van de BMW M2 Coupé weerspiegelen de historische wortels van deze Duitse autoleverancier. De M2 Coupé combineert de klassieke achterwielaandrijving met de wendbaarheid en precisie van een hedendaagse BMW.

BMW M2 Huren
of vergelijkbaar (SSMX)
bmw m2 2d blau 2017
2 Stoelen 3 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 2 Tassen

BMW M2 Coupé: Ervaar 'm bij SIXT

  • Krachtig en toch compact. Deze compacte coupé is de perfecte partner voor snelle sprints en veeleisend bochtenwerk. Precisie tot in het kleinste detail, dat is wat deze auto kenmerkt. Het gestroomlijnde silhouet herbergt een krachtige motor. Brede banden en een lichtgewicht constructie maken het sportieve plaatje compleet.
  • Veelzijdig. Huur een auto die Duitse kwaliteit verbindt met de allernieuwste technologie. Deze coupé denkt met je mee, en is optimaal af te stellen naar je wensen.
  • Maximale veiligheid. De M2 beschikt over compound remmen, die bekend zijn uit de autosport. Compound remmen combineren gedoseerd remmen met een optimale hitteafvoer, zelfs op glad of regenachtig wegdek. Omdat het oog ook wat wil, zijn de remschijven afgewerkt in blauw metallic met het kenmerkende logo.

Autoverhuur: de perfecte kennismaking met jouw favoriete auto

Ben je altijd al benieuwd geweest naar deze krachtige coupé? Reserveer hem dan snel en laat je verrassen door comfort, technologie en design. Maar pas op, verhuur is niet zonder risico! Als je deze auto eenmaal geprobeerd hebt, is de kans groot dat je niet meer anders zult willen. Gelukkig heeft SIXT altijd een ruime keuze klaarstaan in je favoriete automerk. Zelfs als deze coupé onverhoopt niet meer beschikbaar mocht zijn, zul je beslist een sportieve auto van je gading vinden. Zo maak je altijd een smetteloze indruk bij je zakenrelaties. Maar ook tijdens een gezinsuitje ben je verzekerd van comfort en sublieme rijprestaties.