BMW i8
Nu huren bij SIXT
BMW i8 Coupe

BMW i8 huren

Wil je een BMW i8 huren, een van de mooiste sportwagens, bij SIXT? Als je naar een stad als Miami op vakantie gaat of in Duitsland echt wilt genieten op de autowegen, dan is deze futuristische hybride plug-in auto een goede keuze. Je wilt een auto huren om op de meest efficiënte manier alle bezienswaardigheden te zien op de tijdstippen die je bepaalt. Maar nu je deze hagelnieuwe BMW i8 kunt huren wordt autoverhuur via ons wel heel speciaal.

BMW i8 Coupe
of vergelijkbaar
bmw i8 2d silber 2018
2 Stoelen 2 Deurs Automatisch Hybride Airconditioning 1 Tassen
BMW i8 Roadster
Of vergelijkbaar ()
bmw i8 2d gold 2018
2 Stoelen 2 Deurs Automatisch Hybride from 25 years Airconditioning

BMW i8: Efficiënte en luxe in één sportwagen

  • Een Revolutionaire Ride: Gebouwd met innovatieve materialen en ontworpen met intelligente technologieën zorgt de BMW i8 voor een sportieve rit die strak en duurzaam is. Met de mogelijkheid om de weg net zo goed te omhelzen als elk ander BMW model, krijgen de rijders alles wat ze kunnen wensen en nodig hebben.
  • Intelligent ontwerp: Van het exterieur tot het interieur is de BMW i8 ontworpen en ontworpen met het oog op prestaties en duurzaamheid. De lichte constructie, de aerodynamica en de efficiëntie van de motor trekken af van zijn ecologische voetafdruk en dragen tegelijkertijd bij aan het rijplezier.
  • BMW eDrive: De i8 dankt zijn indrukwekkende dynamiek aan de combinatie van een elektrische motor, een lithium-ion accu en een intelligent energiemanagementsysteem. In de puur elektrische rijmodus kun je alledaagse taken uitvoeren zonder lokale uitstoot en de accu is oplaadbaar waar er elektriciteit beschikbaar is, inclusief een conventioneel 230-volt stopcontact voor huishoudelijk gebruik. De BMW EfficientDynamics optimaliseert zijn energiebesparende werking nog verder.

BMW i8 huren bij SIXT

SIXT is over de hele wereld dé plek om je favoriete automodel te huren. Voor aantrekkelijke huurprijzen rijd je overal in een nieuwe BMW i8. Om altijd en overal milieubewust auto te rijden, kun je op onze verhuurlocaties de milieubesparende BMW i8 huren. Deze populaire hybride BMW kunnen we je helaas niet altijd garanderen. Wat wij jou wel beloven is dat we je een auto van vergelijkbaar comfort en capaciteiten leveren, mocht de BMW i8 niet beschikbaar zijn. Welke auto je ook krijgt, wij verzekeren je dat hij niet ouder is dan een half jaar. Wil je deze auto huren, reserveer hem dan online en selecteer je de extra opties die je erbij wilt hebben. Wij streven ernaar om autoverhuur zo voordelig mogelijk voor jou te maken en met onze sportwagens zoals deze BMW bieden wij je bovendien veel extra’s.

Technische gegevens

Motor

Cylinder 3
Capacity 1.499 ccm
Max speed 250 Km/h
Acceleration: 0 - 100 Km/h 4.4 s
Max. power 362 hp
Max. power at speed 4800/5800 1/min
Max. torque 250/320 Nm
At speed 3700 1/min

Technical Details

Length 4.689 mm
Height 1.291 mm
Wheelbase 2.800 mm
Luggage capacity 154 l
Fuel capacity 42 l
Tare 1.485 kg

Boek een premium cabrio

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare cabrio's, zoals de BMW 4-serie cabrio, Mercedes-Benz C-klasse cabrio en vergelijkbaar.