Prijs weergeven

Home >>  >>  

BMW i3 huren

Bij één van onze Sixt locaties kun je tegen aantrekkelijke tarieven een BMW i3 model huren. Wij zijn wereldwijd vertegenwoordigd op vliegvelden en in grote stadscentra met onze voordelige autoverhuur. Bij ons heb je een ruime keuze aan huurauto's zodat je over de hele wereld in je favoriete auto rondrijdt. Het kan voorkomen dat de BMW i3 niet beschikbaar is op de gewenste locatie. In dat geval kun je bij ons een volledig gelijkwaardige auto huren tijdens de vakantie, weekendtrip of voor zakelijke ritten.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
BMW I3 huurauto

Voor elke gelegenheid een BMW i3

De BMW i3 is de eerste elektrische BMWi auto en geeft het autorijden een totaal nieuw dimensie. Ook als huurauto is een elektrische auto en groot voordeel, omdat je geen brandstof hoeft te tanken! Het sportieve BMW i3 model is in alle opzichten een technisch hoogstandje. Naast een moderne en milieubesparende elektromotor heeft het BMW i3 model ook alle technologie om een veilige rit zo goed mogelijk te garanderen. Met het Driving Assistent pakket ben je beschermd tegen dreigende botsingen en het systeem zorgt zelfs automatisch voor de juiste afstand en rijsnelheid tijdens filerijden. Ten slotte is het met de BMW i3 zelfs mogelijk om de auto volledig zelfstandig en volautomatisch te laten inparkeren.

BMW i3 huren bij Sixt

Sixt autoverhuur is over de hele wereld dé plek om je favoriete model auto te huren. Voor aantrekkelijke huurprijzen rijd je overal in een nieuwe BMW i3. Om altijd en overal milieubewust auto te rijden, kun je op onze verhuurlocaties de milieubesparende en elektrische BMW i3 huren. Je reserveert eenvoudig uw BMW i3 model via onze website, de mobiele app of het callcenter.

Andere BMW modellen van Sixt

Als het gewenste elektrische model auto niet beschikbaar is, dan zullen wij zorgen voor een gelijkwaardig model.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren