BMW i3 huren
Nu bij SIXT
BMW i3 huren

BMW i3 huren

Bij één van onze SIXT locaties kun je tegen aantrekkelijke tarieven een BMW i3 model huren. Wij zijn wereldwijd vertegenwoordigd op vliegvelden en in grote stadscentra met onze voordelige autoverhuur. Bij ons heb je een ruime keuze aan huurauto's zodat je over de hele wereld in je favoriete auto rondrijdt. Het kan voorkomen dat de BMW i3 niet beschikbaar is op de gewenste locatie. In dat geval kun je bij ons een volledig gelijkwaardige auto huren tijdens de vakantie, weekendtrip of voor zakelijke ritten.

BMW i3 huren
of vergelijkbaar (ECAE)
bmw i3 3d blau schwarz 2017 elektro
4 Stoelen 5 Deurs Automatisch Elektrisch Airconditioning Oplaadkabel incl.

Voor elke gelegenheid een BMW i3

De BMW i3 is de eerste elektrische BMWi auto en geeft het autorijden een totaal nieuw dimensie. Ook als huurauto is een elektrische auto en groot voordeel, omdat je geen brandstof hoeft te tanken! Het sportieve BMW i3 model is in alle opzichten een technisch hoogstandje. Naast een moderne en milieubesparende elektromotor heeft het BMW i3 model ook alle technologie om een veilige rit zo goed mogelijk te garanderen. Met het Driving Assistent pakket ben je beschermd tegen dreigende botsingen en het systeem zorgt zelfs automatisch voor de juiste afstand en rijsnelheid tijdens filerijden. Ten slotte is het met de BMW i3 zelfs mogelijk om de auto volledig zelfstandig en volautomatisch te laten inparkeren.

Een nieuwe generatie van mobiliteit: de BMW i3

SIXT is over de hele wereld dé plek om je favoriete model auto te huren. Voor aantrekkelijke huurprijzen rijd je overal in een nieuwe BMW i3. Om altijd en overal milieubewust auto te rijden, kun je op onze verhuurlocaties de milieubesparende en elektrische BMW i3 huren. Je reserveert eenvoudig jouw BMW i3 model via onze website, de mobiele app of het callcenter.

TECHNISCHE DETAILS

Elektromotor

Bauart

BMW eDrive Technologie: Hybrid-Synchronmotor mit integrierter Leistungselektronik, Ladegerät und Generatorfunktion zur Rekuperation

Spitzenleistung in kW (PS) 125 (170)
Rekuperationsleistung kW bis 50
Max. Drehmoment (Nm) 250
Nennleistung in kW (PS) bei 1/min 75 (102) / 4800
Getriebe Automatikgetriebe, einstufig mit fester Übersetzung 9,665:1
Sonstiges

Höchstgeschwindigkeit in km/h: 150
Beschleunigung 0-100 km/h in s: 7,3
Elektrische Reichweite (NEFZ) in km: 359
Alltagsreichweite in km: bis zu 260
Stromverbrauch in kWh/100 km (kombiniert): 13,1
CO2-Emissionen in g/km (kombiniert): 0

 

Technische Details

Länge mm 4011
Höhe mm 1598
Breite mm 1775
Radstand mm 2570
Kofferraumvolumen l 260 – 1100
Leergewicht kg 1245 / 1320

Een sportieve BMW i3 huren bij SIXT

Je kunt je BMW i3 uiterst snel en eenvoudig bereiken als je via SIXT boekt. Om dit te doen, boek je eenvoudigweg je voertuig op de gewenste datum via onze website. Profiteer ook van onze betrouwbare, hoffelijke service telkens als je een reservering maakt. Bovendien staat SIXT bekend om zijn eerlijke prijzen. Neem nu gewoon contact met ons op als je een BMW i3 wilt huren. Ons team staat tot je dienst.

FAQ BMW I3 huren

Hoe lang duurt het om de BMW i3 op te laden?

De oplaadtijd van de BMW i3 is afhankelijk van de betreffende stroombron. De batterij kan bijvoorbeeld ook worden opgeladen in een conventioneel huishoudelijk stopcontact. Je zult hier echter wel geduld moeten hebben, want het kan tot elf uur duren om het nieuwste model volledig op te laden. De BMW Wallbox voor de garage (2:45 tot 7:30 uur) of de snellaadoptie (30 minuten) zijn veel snellere alternatieven.

Ter oriëntatie kun je de volgende richtlijnen gebruiken (voor 80% opladen):

Oplaadtijd (DC-snellaadtijd bij 80 % van de maximale capaciteit): ca. 42 minuten
Oplaadtijd (AC quick charge met BMW i Wallbox op 80% van de maximale capaciteit): 03:12 uur.
Oplaadtijd (AC bij het stopcontact van het huishouden op 80% van de max. capaciteit): ca. 15:00 uur

SIXT biedt niet alleen de nieuwste automodellen ter huur, maar ook de mogelijkheid om in contact te komen met het plugsurfen en zo te profiteren van het grootste Europese oplaadnetwerk voor elektrisch vervoer. Hiervoor biedt SIXT een Plugsurf-oplaadkaart aan, die je direct na het voltooien van de registratie kunt gebruiken voor deze en andere huur- of privédoeleinden.

Wat is de actieradius van de BMW I3?

De ingenieurs van BMW richten zich op het bereik. Zodra de auto volledig is opgeladen, kun je in het dagelijks verkeer tot 260 kilometer afleggen met de BMW i3. Het exacte bereik is afhankelijk van de geïnstalleerde batterij. De BMW i3 is verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Het voertuig biedt echter een minimum van 60 en een maximum van 120 ampère-uren.

Milieuvriendelijk autorijden; hoe gaat dat?

Voor velen is dit criterium ook bepalend voor de BMW i3: het brandstofverbruik van de auto is nul! Dit betekent dat je met jouw BMW i3 geen benzine of diesel hoeft te tanken. In plaats daarvan heb je alleen elektriciteit nodig. Maar het niet hebben van een verbrandingsmotor heeft nog een enorm voordeel: de CO2-uitstoot van deze BMW is ook zo goed als niets! Als je een BMW i3 bij ons huurt, bescherm je ook op lange termijn het milieu.

Wat heeft het interieur van de BMW I3 te bieden?

Wie een BMW i3 huurt, krijgt niet alleen een visueel zeer aantrekkelijke auto. Ook het interieur van de kleine auto uit Beieren is overtuigend. Vooral de doordachte, open constructie biedt veel vrijheid. Dit loont vooral als je comfortabel wilt instappen of het elektrische voertuig snel wilt laden. De BMW i3 biedt ook voorin comfortabele beenruimte. Het dashboard van het voertuig is doordacht en functioneel ontworpen. Als chauffeur kun je te allen tijde snel en betrouwbaar alle belangrijke informatie lezen. BMW heeft de i3 ook een groot display gegeven. Dit laat een verscheidenheid aan informatie zien, zoals het brandstofverbruik of de huidige prestaties. En als je tijdens het rijden de voorkeur geeft aan een verhoogde zitpositie, dan is de BMW i3 de perfecte keuze. Want door de relatief hoge voertuighoogte heeft u met deze kleine auto een bijzonder goed zicht op het verkeer om je heen.

Boek Economy of de Compacte Klasse

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare compacte auto's, zoals de Volkswagen Golf, Renault Clio en vergelijkbaar.