BMW 7-serie huren
Nu bij SIXT

BMW 7 Serie huren

Bij de autoverhuur van Sixt kun je één van de indrukwekkende modellen van BMW huren tegen een aantrekkelijke prijs en prima voorwaarden. We hebben het dan over de BMW 7 serie. De vermaarde BMW 7 serie spreekt veel liefhebbers aan en is een echte uitdaging voor iedereen die eens een keer wil gaan voor een zeer luxueuze auto uit het topsegment. Wij zijn er trots op dat we een prachtige selectie van verschillende modellen van de BMW 7 serie standaard in ons gevarieerde wagenpark hebben en zijn je bij onze autoverhuur graag van dienst met het maken van een passende keuze voor één van deze zeer gewilde limousines.

BMW 7 Serie huren
of vergelijkbaar (XDAR)
bmw 7er 4d schwarz 2017
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Airconditioning 2 Tassen 2 Koffers

Bij SIXT een BMW 7 serie huren voor diverse doeleinden

Er zijn meer dan genoeg redenen te bedenken om een fraai exemplaar van de BMW 7 serie te huren. De BMW 7 serie leent zich bijvoorbeeld prima als chic vervoer bij een bruiloft waarbij je het bruidspaar op passende wijze naar verschillende locaties kunt vervoeren voor de trouwerij zelf en voor fraaie foto's op aansprekende plaatsen. Met de BMW 7 serie van SIXT heb je gegarandeerd succes! Verder is de BMW 7 serie natuurlijk uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. Door een BMW 7 serie te huren bij SIXT autoverhuur maak je te allen tijde een representatieve indruk op al je zakenrelaties en ben je verzekerd van comfortabel vervoer in optima forma!

Iedereen kan nu een BMW 7 serie huren!

Door de sterke marketingformule van SIXT is het nu voor velen haalbaar om voor één of meerdere dagen zo'n geweldige BMW 7 serie te huren. Onze voorwaarden en prijzen zijn beslist verrassend te noemen en de kwaliteit van al onze huurauto's in het hoge én lagere segment is om door een ringetje te halen. Probeer de BMW 7 serie voor een dag en voel hoe het is om te beschikken over zo'n geweldige bolide!

TECHNISCHE GEGEVENS

Motor

Cylinder 6
Capacity 2.993 ccm
Max speed 250 Km/h
Acceleration: 0 - 100 Km/h 5.8 s
Max. power 265 hp
Max. power at speed 4000 1/min
Max. torque 620 Nm
At speed 2000-2500 1/min

Technical Details

                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Length 5.238 mm
Height 1.479  mm
Wheelbase 3.210  mm
Luggage capacity 515  l
Fuel capacity 78 l
Tare 1.870 kg