BMW 6-serie huren

BMW 6 serie huren

SIXT maakt het mogelijk om te kiezen voor een luxe huurauto uit de populaire BMW 6-serie. Wil je een auto huren die je bijzonder veel comfort geeft en waarmee je op elke zakelijke afspraak een goede indruk maakt, dan zal een BMW uit de 6 Serie je niet teleurstellen. Zeker als je grote afstanden moet afleggen, zul je veel comfort ervaren van de luxueus uitgevoerde stoelen van je BMW.

BMW 6-serie huren
of vergelijkbaar
bmw 6er gt 4d silber 2018
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Airconditioning 2 Tassen 2 Koffers
BMW 6 Series Cabrio
or similar (STAR)
bmw 6er cabrio 2d rot offen 2015
4 Stoelen 2 Deurs Automatisch from 25 years Airconditioning

Boek een premium sedan of vergelijkbaar

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare premium sedans, zoals de Mercedes-Benz CLA etc.

Eigenschappen van de BMW 6 serie

Huur een BMW 6 Serie als de volgende eigenschappen voor je van belang zijn:

  • Een krachtige en goed lopende motor: De state-of-the-art Twin Turbo inline motoren met 8 cilinders in de benzine-uitvoering en 6 cilinders bij de dieselmodellen staan garant voor ongestoord rijden en een uitstekend acceleratievermogen.
  • Een luxueus interieur: Het interieur, uitgevoerd in luxe houtsoorten en de comfortabele stoelen van nappaleer stralen exclusiviteit en comfort uit.
  • Modern rijgenot: BMW 6 Serie verhuur geeft je een comfortabele rijervaring als je gebruik maakt van het gebruiksvriendelijke BMW ConnectedDrive-systeem.
  • Optimale veiligheid: De BMW 6 Serie is uitgerust met BMW roadside assistence en zeer goede airbags die je ook beschermen bij een aanrijding vanaf de zijkant.

BMW 6 serie verhuur voor extra comfort

  • Ultiem comfort: 10-wegs elektrisch aangedreven sportstoelen voorin zijn inbegrepen, met 2-weg elektrisch verstelbare zijbouten en 1-weg manuele hoofdsteunen en dijbeensteunen.
  • Handsfree communicatie: Met Bluetooth Hands-Free Calling kunnen bestuurders een mobiele telefoon met Bluetooth in hun voertuig gebruiken om te bellen en te antwoorden, en hebben ze toegang tot hun contacten met de bedieningselementen van het stuurwiel, spraakcommando's of radiotoetsen.
  • Easy Access: Het toegangssysteem biedt nog meer gemak met sleutelvrije toegang tot de auto. Met een sleutel in een zak kunnen bestuurders de deuren ontgrendelen door de portiergreep aan te raken.
  • Parkeerhulp: Deze functie maakt het parkeren moeiteloos, door beschikbare parkeerplaatsen te vinden en vervolgens actief naar de plek te trekken.

Huur een BMW 640i Cabrio

Je kunt de BMW 640i cabrio eenvoudig online huren. Op veel van onze vestigingen is de BMW 6-serie voor jou beschikbaar. Heb je behoefte aan speciale opties zoals navigatie, winterbanden of automatische versnelling, dan kun je deze bij de auto reserveren. Boek te allen tijde online met onze handige gratis SIXT app voor Android en iOS. Mocht de door jou gewenste BMW 6-serie even niet leverbaar zijn, dan garandeert SIXT je een huurauto uit dezelfde klasse, van vergelijkbare luxe.