Prijs weergeven

BMW 6 serie huren

Sixt Autoverhuur maakt het mogelijk om te kiezen voor een luxe huurauto uit de populaire BMW 6 Serie. Wilt u een auto huren die u bijzonder veel comfort geeft en waarmee u op elke zakelijke afspraak een goede indruk maakt, dan zal een BMW uit de 6 Serie u niet teleurstellen. Zeker als u grote afstanden moet afleggen, zult u veel comfort ervaren van de luxueus uitgevoerde stoelen van uw BMW.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
BMW 6 serie huren

Deze mooie huurauto kun je vinden in één van onze 41 vestigingen in Nederland. Wij zijn namelijk vertegenwoordigd in veel grote steden, zoals bijvoorbeeld in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.

Eigenschappen van de BMW 6 serie

Huur een BMW 6 Serie als de volgende eigenschappen voor u van belang zijn:

  • Een krachtige en goed lopende motor: De state-of-the-art Twin Turbo inline motoren met 8 cilinders in de benzine-uitvoering en 6 cilinders bij de dieselmodellen staan garant voor ongestoord rijden en een uitstekend acceleratievermogen.
  • Een luxueus interieur: Het interieur, uitgevoerd in luxe houtsoorten en de comfortabele stoelen van nappaleer stralen exclusiviteit en comfort uit.
  • Modern rijgenot: BMW 6 Serie verhuur geeft u een comfortabele rijervaring als u gebruik maakt van het gebruiksvriendelijke BMW ConnectedDrive-systeem.
  • Optimale veiligheid: De BMW 6 Serie is uitgerust met BMW roadside assistence en zeer goede airbags die u ook beschermen bij een aanrijding vanaf de zijkant.

BMW 6 serie verhuur voor extra comfort

Huur een auto uit de BMW 6 serie bij ons eenvoudig online. Op veel van onze vestigingen is de BMW 6 Serie voor u beschikbaar. Heeft u behoefte aan speciale opties zoals navigatie, winterbanden of automatische transmissie, dan reserveert u deze gelijktijdig. Reserveren kan op elke vestiging, maar u kunt het ook online doen, bijvoorbeeld met onze handige gratis apps voor Android en iOS. Mocht de door u gewenste BMW 6 Serie even niet leverbaar zijn, dan garandeert Sixt u een huurauto uit dezelfde klasse, van vergelijkbare luxe.

 

 

Andere BMW modellen van Sixt

Sixt Autoverhuur kan niet garanderen dat je een BMW 6 serie zult ontvangen, maar je zal een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse verkrijgen: XDAR.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren