Prijs weergeven

BMW 5 serie huren

De BMW 5 serie is een heel betrouwbare en comfortabele reeks van een steengoed Duitse autoproducent. De lijnen van de BMW 5 serie zijn sportief, elegant en veelzijdig. De BMW 5 serie huren is dus ideaal voor stijlvolle gelegenheden. Zo kan je deze serie huren voor zakelijke doeleinden of als verrassing voor een vriend(in) of familielid. Een BMW 5 serie huren wil ook zeggen dat je een hoogtechnologische auto in handen krijgt. De automatische versnelling en het ingebouwde navigatiesysteem zijn voorbeelden waar je van kunt genieten. De rijeigenschappen behoren tot slot bij de beste van de wereld. De BMW 5 serie is er voor u in de sedan en station versie. De BMW 5 serie vind je bij de verschillende Sixt vestigingen.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
BMW 5 serie huurauto
Zitplaatsen 5
Deuren 4
Klasse Luxe Sedan
ACRISS PDAR
Minimum leeftijd 25 jaar

Een BMW 5 serie huren, bij Sixt natuurlijk

Wil je een BMW 5 serie ter beschikking hebben, dan ben je bij Sixt aan het juiste adres. Dit bedrijf bied je een uitstekende autoverhuur service en heeft voor de BMW 5 serie goede huurvoorwaarden en een verzekering die perfect is aangepast aan je behoeften. Daarnaast zijn de tarieven van deze autoverhuur duidelijk vanaf het begin zodat je nadien niet met verrassingen geconfronteerd wordt, ook voor een luxueus model zoals de BMW 5 serie. Bovendien is Sixt gelegen op strategische plaatsen zoals luchthavens en andere belangrijke plaatsen wereldwijd. Bij Sixt kun je ook terecht voor vragen over autovakanties, wegen, stedentrips, enz. Met veel plezier adviseert Sixt je alles wat met autoverhuur te maken heeft.

Genieten van luxe met de BMW 5 serie

Bij Sixt staat de BMW 5 serie op je te wachten. Deze stijlvolle auto mag je niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Je zal gegarandeerd kunnen genieten van luxe, comfort en stabiliteit. Dankzij de autoverhuur van Sixt hoef je je geen zorgen te maken over luxueus en gemakkelijk autotransport, waar ter wereld je ook bent. Ontdek op de website van Sixt hoe een BMW 5 serie huren je leven een stuk eenvoudiger maakt!

360° uitzicht: de BMW 5 serie van binnen

Andere BMW modellen van Sixt

Sixt Autoverhuur kan niet garanderen dat je een BMW 5 serie zult ontvangen, maar je zal een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse verkrijgen: PDMR, PDAR, LDAR.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren